پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
مریم هاشمی
تعداد سوال: ۳
تعداد بازدید ۴۷۵
سلام .من یک ماهی هست که فیکوس لیراتا خریدم، حدودا یک هفته اس که برگ هاش لک قهوه ای میشه بعد زرد میشه و خشک میشه و میریزن.حدودا ۱۰ تا از برگ هاش ریختن، امروز هم دیدم که برگ هاش دارن به سمت پایین میشن من خیلی ناراحتم میشه لطفا راهنمایی کنید. کنار پنجره شمالی هست ، نور مستقیم افتاب نداره ولی چون پرده کنار هست و جلوی خونه باز نور داره، دو روز هم هست برای اینکه رطوبتش بره بالا اب اسپری کردم . نمیدونم با خاطر نور یا کم ابی هست با اینکه ابش هم دادم میترسم به خاطرپر ابی هم باشه
مریم هاشمی
ببخشید یادم رفت بگم که همون یک ماه پیش که خرید کردم تو خونه سوسک دیدم که یه مقدار سم پاش ریختم
کارشناس شماره ۱
تعداد سوال: ۰
سلام وقتتون بخیر . ابیاری به چه اندازه انجام میشه و با چه فاصله ای ؟ منظور آبیاری ریشه است
مریم هاشمی
اخیرا هفته ای یکبار بوده وبه اندازه یک پارچ کوچیک
کارشناس شماره ۱
سعی کنید بین دو آبیاری خاک گلدان نسبتا خشک بشه ، و بعد گیاه رو سیرآب کنید ، فعلا مه پاشی رو متوقف کنید و برای تامین رطوبت براش جزیره بسازید ، به گیاه هوای تازه برسونید فیکوس ها به محیطی با تهویه ی عالی نیاز دارند . میتونید یکبار بهش قارچ کش سیستمیک مثل کاربندازیم بصورت آبیاری بدید . برگ آلوده رو حذف کنید .
کارشناس شماره ۱
استفاده از قارچ کش کافیه ، اب چقدر دادید بهش ؟
مریم هاشمی
هفته ای حدودا یک لیتر
کارشناس شماره ۱
خاک هفته ای یکبار خشک میشه ،رطوبت عمق خاک رو تست میکنید ؟ آیا با یک لیتر آب از ته گلدون خارج میشه ؟
مریم هاشمی
اب خارج نمیشه، باید بیشتر اب بدم بهش که از ته گلدون خارج بشه؟یعنی به خاطر کم ابی هست؟
کارشناس شماره ۱
بله در این فصل به آب بیشتری نیاز داره . البته چند قطره از ته گلدون خارج بشه کافیه ، بیت دو آبیاری هم حتما خاک گلدون تا حدود یک سوم گلدان ، نسبتا خشک شده باشه ، به گیاه نور زیاد و هوای تازه برسونید چون از ضروریات هستش .
مریم هاشمی
سلام ببخشید یه مورد دیگه هم سوال داشتم، بعد از اینکه برگهاش شروع به ریختن کرد تا الان خلوت شده برای اینکه برگ های جدید دربیاره چکار باید کنم ؟ چه کود یا تقویت کننده ای بهش بدم؟
کارشناس شماره ۱
سلام وقت بخیر ، آبیاری نادرست و تهویه ی محیط نامناسب هستش ، محیط نگهداری اش رو تغییر بدید . استفاده از قارچ کش کافی هستش و دیگه نیازی به استفاده ی بیشتر نیست . اگر شرایط محیطی مناسب نباشه استفاده از قارچ کش تاثیر چندانی نخواهد داشت