پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
تورج زارعی
تعداد سوال: ۱
تعداد بازدید ۳۹۰
سلام من یه بن سای نارون دارم حدود ۱هفته س رو برگاش یه نقطه سیاه میفته بعد رنگ برگ عوض میشه و برگ میریزه میخواستم بدونم باید چیکار کنم
کارشناس شماره ۱
تعداد سوال: ۰
سلام وقتتون بخیر گیاه داخل خونه است ؟ لطفا عکس گیاه رو ارسال کنید
تورج زارعی
سلام گیاه تو فضای آزاده و روزی چند ساعتم نور آفتاب بهش میخوره
کارشناس شماره ۱
تصویر گیاه ارسال نشده لطفا عکس گیاه رو به همراه نام کاربری از طریق واتس اپ به شماره ۰۹۹۰۱۱۶۸۲۳۶ ارسال کنید تا براتون در سایت آپلود کنیم . آیا به گیاه کود خاصی میدید و آیا در زمانی که نور خورشید روی گیاه میافته برگها مرطوب هستش ؟
تورج زارعی
کود خاصی ب گیاه ندادم .ن اسپری کردن رو هفته ایی ۱بار اونم عصر انجام میدم ک آفتاب ب گلا نخوره
تورج زارعی
بله ۲ بار قارچ کشی کردم.آبیاری هم موقعی انجام میدم ک خاک تقریبا خشک شده باشه.الان ۳ روز در میان آبیاری میکنم .چون نارون ب آبیاری زیاد حساسه
کارشناس شماره ۱
از چه قارچ کشی استفاده کردید ؟ و به چه صورت اسپری یا آبیاری ؟
تورج زارعی
اپیرودیون +کار بندازیم.یک بار اسپری کردم ۱۰روز بعد آبیاری
کارشناس شماره ۱
یه کم فاصله ی بین دو آبیاری رو بیشتر کنید و اجازه بدید بین دو آبیاری خاک بیشتر خشک بشه ، یکماه بعد از آخرین باری که قارچ کش استفاده کردید بهش قارچ کش بردو بزنید . با ما از طریق همین تاپیک در ارتباط باشید و وضعیتش رو اطلاع بدید . فقط یک سوال دیگه اینکه آیا این مشکل در یک سمتِ گیاه ایجاد شده یا در تمام قسمتها بطور یکسان این آسیب مشاهده میشه ؟
تورج زارعی
در تمام قسمتای گیاه این مشکل بوجود اومده
کارشناس شماره ۱
اوکی ، لطفا مواردی که بیان شد رو انجام بدید و از طریق همین تاپیک با ما در ارتباط باشید