پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت

mina...

تعداد سوال: ۱

حال آگاو من خوب نیست!!! ویژه

تعداد بازدید ۳۹۷

سلام وقت بخیر من 7۰روز قبل گیاه اگاو خریدم خاک مناسبی نداشت 5 هفته قبل خاک گلدان را تعویض کردیم ولی متاسفانه برگ ها خودشونو ول کردن و حالت پژمرده دارن ، زیر برگها هم چروک شده و نمیتونن خودشونو مثل قبل محکم نگه دارن! حالا میخوام بدونم این طبیعی هست یا اینکه گلم داره خراب میشه؟؟؟ ضمن اینکه محل گلدون رو تغییر ندادم و بعدن از تعویض خاک کامل آبیاری کردم و هر ۱۰ روز نزدیک به 2 لیتر آب میدم بهش زیر برگهای بالایی هم یک ماهه پایه گزاشتم که خودشو بگیره و لی هنوزم اگر بردارم بعد از 24 ساعت برگها میخوابه دوباره

تصویر ارسالی
۱۳۹۹-۰۶-۱۲ ۰۹:۱۰:۰۶

کارشناس شماره ۱

تعداد سوال: ۰

سلام وقت بخیر .لطفا عکسی از بالا ی گیاه گرفته و ارسال کنید ممنونم

۱۳۹۹-۰۶-۱۲ ۱۰:۱۲:۱۹

mina...

بفرمائید...

۱۳۹۹-۰۶-۱۲ ۱۷:۰۲:۰۷

mina...

بفرمایید

تصویر ارسالی
۱۳۹۹-۰۶-۱۲ ۱۷:۰۵:۲۹

کارشناس شماره ۱

نکته ی اول اینکه نباید بعد از تعویض گلدان به گیاه آب میدادید .از چه خاکی براش استفاده کردید ؟

۱۳۹۹-۰۶-۱۲ ۲۰:۵۴:۴۴

mina...

نوع خاک رو نمیدونم چون کارشناس گل اومد و خودش تعویض کرد گفت جنس خاک خیلی خوبه توی خاک یه چیزایی مثل سنگ سفید بود.

۱۳۹۹-۰۶-۱۳ ۱۳:۳۳:۵۱

کارشناس شماره ۱

اونها پرلیت هستن .ایا ترکیب خاکتون کوکوپیت و پرلیته ؟ اگر نمیدونید مقداری از خاک کف دستتون بریزید و عکسش رو بفرستید

۱۳۹۹-۰۶-۱۳ ۱۵:۳۰:۲۴

mina...

نمیدونم!

تصویر ارسالی
۱۳۹۹-۰۶-۱۵ ۱۶:۲۶:۵۸

کارشناس شماره ۱

بله این خاک کوکوپیت و پرلیته و برای گیاهتون مناسب نیست .بهتره از ترکیب خاکبرگ و خاک کاکتوس برای گیاهتون استفاده کنید اگر سوال دیگه ای دارید بفرمایید در خدمتتون هستم

۱۳۹۹-۰۶-۱۵ ۲۱:۰۵:۱۲
کافه گلدون

کافه گلدون از سال 96 با نام گلدوناریوم فعالیت خود را  آغاز کرد و در سال 97  کافه گلدان ، با تیم جوانی متشکل از متخصصین حوزه های مدیریت کسب و کار، کشاورزی، بازاریابی، روانشناسی و معماری، به راه اندازی وبسایت کافه گلدون پرداخت تا منبعی جامع برای تمامی دوست داران گل و گیاه باشد.
درباره ما

تلفن ثابت: ۰۲۱۷۱۰۵۳۱۹۳

کانال تلگرام و پیج اینستاگرام:
cafegoldoon_com@