پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
سلدا عظیم زاده
تعداد سوال: ۲
تعداد بازدید ۳۴۲
با سلام بنده حدود ۶ ماهه پیش از کافه گلدان سانسوریا و زامیفولیا گرفتم که همراه آنها یک کود تقویتی زرد رنگ داخل زیپ کیپ کوچک ( دستور مصرفی نوک قاشق چایخوری هر دو هفته یکبار در بک لیتر آب) میدادم که به اتمام رسیده میخواستم ببینم الان برای ادامه شادابی و تقویت این دو گیاه چه پیشنهادی دارید چون اسم کود ارسالی را نمیدانم .در حال حاضر گیاهانم شاداب هستند
کارشناس شماره ۲
تعداد سوال: ۰
کارشناس شماره ۲
کودهای فسفربالا و پتاس بالا خیلی بهتره سه بیست و نهایت سه بار در سال بدید اول بهار اول تابستان اول پاییز
سلدا عظیم زاده
سلام مجدد روزبخیر گلدان زامیفولیای من بعداز اینکه قطره مخصوص زامیفولیا (۲۰ قطره در ۱/۵ لیتر آب میدادم هر پانزده روز دوعدد پاجوش زد و به سرعت بزرگ شدن پاجوشا ، ولی برگهای قبلی دارن زرد میشوند الان چه کودی بدم ؟ چکاری باید انجام بدم ؟ البته هفته ای دوبار اسپری آب میزنم به برگهاش… ممنون میشوم راهنماییم کنید ??
کارشناس شماره ۲
سلام وقت بخیر عکس گیاهتون رو ارسال بفرمابید
سلدا عظیم زاده
با سلامو احترام عکس گلدانم ارسال شد هفته ای ۲-۳ بار اسپری آب میزنم جای گلدان رو سه روزه عوض کردم گذاشتم پشت پنجره وگرنه روی کانتر آشپزخانه بود دوپاجوش زد که به سرعت رشد کرده ولی یکی از برگ بزرگا داره سبز کمرنگ میشه میخوام ببینم کماکان قطره مخصوص زامیفولیا رو بدم بهش یا کود دیگه ای رو پیشنهاد میکنید هشت ماهه خرید کردم از کافه گلدون (یکی از پاجوشا هنوز کوچیکه خیلی بزرگ نیست ) ممنون میشم راهنمایی کنید . سپاس-