پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
کاربر
تعداد سوال: ۱
تعداد بازدید ۷۱۶۲
یک گلدان میخک هندی هدیه گرفتم و رفتم گلفروشی که داشت از این گل درباره اش راهنمایی گرفتم . یک مقدار شته زده بود که سم مخصوص گرفتم و رفع شد یک دو هفته گذشت برگهای جدیدش سیاه میشدن و می ریختن . دو بار در هفته آبیاری میکردم طبق راهنمایی که گرفتم . زه کشی هم مشکلی نداشت . جاشو عوض کردم سوال کرده بودم پشت پنجره شمالی آفتابگیر خوبه گفتن خیلی خوبه ، روز بعدی که نگاش کردم کلا برگها جمع و سیاه شدن و خشک 😓 چیکار کنم چند روز این شکلی شده
کارشناس شماره ۱
تعداد سوال: ۰
سلام وقتتون بخیر گیاه میخک هندی گیاهی زینتی و مناسب فضای آزاده و در داهل خونه دوام نمیاره . بهتره گلدان را در تراس قرار بدید . محیطش سایه آفتاب باشه . آبیاری در زمان خشکی خاک انجام بشه ، برگهای خشک شده رو جدا کنید
کاربر
من پشت پنجره گذاشتم این شکلی شد ! قبلش که داخل خونه روی میز بود این شکلی نبود
کاربر
سلام مجدد یک یوکا دارم که داره نوک برگهاش زرد میشه هر ۷ تا ۱۰ روز آبش میدم ، داخل خونه بود اول بعد بیرون گذاشتم جایی که نور زیاد داره ولی آفتاب نداره ممنون میشم راهنمایی کنید
کارشناس شماره ۱
میخک هندی را نباید به یکباره در معرض نور زیاد قرار میدادیدش باید کم کم به نور عادتش بدید .
کارشناس شماره ۱
یوکا خاکش سبک هستش ؟
کاربر
خود گلفروشی عوض کرده خاکشو به تازگی نمیدونم چه جور میشه متوجه بشم ؟ امروز که دستش زدم اون شاخه بالایییش از بالا پوک شده یک حالت تار عنکبوت داشت ولی از بقیه قسمتهاش اونجوری نیست
کارشناس شماره ۱
احتمال داره کنه گرفته باشه. خاکش سفته یا سبکه ؟