پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
نازنین
تعداد سوال: ۲
کارشناس شماره ۲
تعداد سوال: ۰
سلام وقتتون بخیر حشره ها پرواز میکنند؟ یا چسبیده به گیاه هستند؟
نازنین
حشرات بسیار ریز هستند ( کوچکتر از مورچه) به گیاه چسبیده نیستند و پروازشون رو من ندیدم فقط میبینم که روی سطح خاک هستند و به داخل خاک رفت و آمد دارند
کارشناس شماره ۲
بله برای کنترل از سم افتکشی که دارید دو نوبت به فاصله ۷ روز استفاده کنیدهم به شما اسپری پاشی هم آب ابیاری سم سوین براش مناسبه
نازنین
ممنونم ممکنه هم در مورد نحوه آبیاری و هم سم پاشی توضیح بدید؟! در مورد آبیاری میدونم باید نسبت مشخصی باشه و سم پاشی و آبیاری هردو باید به خاک گیاه باشه یا به ساقه و برگ؟
کارشناس شماره ۲
بله براب ابیاری اجازه بدید سه چهارم ارتفاع خاک خشک بشه بعد آب بدید و هربار چک کنید چند قطره آب اضافی از زیر گلدون خارج بشه و برای سم پاشی هم سطح برگ سم پاشی کنید و هم کمی داخل خاک به شکل آبیاری بدید
نازنین
ممنونم و با توجه به اینکه فرمودید هم آبیاری هم سم پاشی مناسبه یکی از این دو روش رو انتخاب کنم و دوبار به فاصله هفت روز انجام بدم؟! یا انجام هر دو روش رو به طور هم زمان توصیه میکنید؟
کارشناس شماره ۲
بله هردو باهم اسپری پاشی که انجام دادید از باقی مانده سم ابیاری کنید و 7 روز بعد تکرار کنید
نازنین
ممنونم ازتون گیاه من به توصیه مجموعه شما یک هفته درمیان آبیاری آهن با کود مایعی که از مجموعه شما تهیه کردم دریافت میکرد دوره سم پاشی آبیاری آهن رو متوقف کنم؟! ممنون میشم راهنمایی کنید با توجه به فصل گرم سال آبیاری آهن در چه بازه زمانی باید صورت بگیره??
کارشناس شماره ۲
خواهش میکنم برای گیاه زامیفولیا هر 45 روز یکبار میتونید اهن بدید مشکلی ایجاد نمیکنه