پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
منصوره کریمی
تعداد سوال: ۱
تعداد بازدید ۳۷۲
سلام وقت تون به خیر. من یک گیاه دراسنای پرچمی دارم که مدتی پیش کنه پنبه ای زد و شروع به استفاده از سم کردم. هفته ای یک بار سم پاشی کردم. دیروز که هفته چهارم بود مقدار سم پاشی را بیشتر گردم و قطرات سم زیادی رو گیاه ماند.متاسفانه امروز برگ ها به شدت آویزان شدند. راهنمایی کنید لطفا برای احیای گیاه چه کاری انجام دهم. ضمنا میزان آب و نور مناسب برای این گیاه چقدر است.
کارشناس شماره ۱
تعداد سوال: ۰
سلام وقتتون بخیر معمولا طوبت زیاد و تهویه ی نامناسب محیط باعث بروز شپشک آردآلود میشه ، بهتره در زمان هجوم آفت از سم کنفیدور در دو نوبت و با فاصله ی دو هفته استفاده بشه هم بصورت آبیاری و هم اسپری، البته در کنار سمپاشی باید با مناسب کردن تهویه و کنترل رطوبت و آبیاری ، شرایط نگهداری را بهبود بدید در غیر اینصورت سمپاشی موثر نخواهد بود . بهتره آبیاری زمانی انجام بشه که بین دو آبیاری خاک گلدان نسبتا خشک شده باشه و تازمانی که خاک رطوبت داره از آبیاری خودداری کنید. فلا چون گیاه به دلیل استفاده ی زیاد از سم دچار تنش شده بهتره سمپاشی و کوددهی را متوقف و گلدان را در محیطی با تهویه ی بهتر قرار بدید و آبیاری را کنترل کنید تا به مرور گیاه سرحال بشه .