پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
شیوا زارع
تعداد سوال: ۱
تعداد بازدید ۵۶۰
سلام من دوسه ماهیه فیکوس لیراتا خریدم و از موقعی که آوردمش خونه یه برگ جدید اورد از بعد از اون دیگه داره برگاش خشک میشه و میریزه یعنی اول نوک برگ ها میسوزه بعد خشک میشه
کارشناس شماره ۱
تعداد سوال: ۰
سلام وقت بخیر لطفا عکس کامل گیاه رو ارسال کنید و بفرمایید نحوه ی آبیاری به چه صورت هستش ؟
شیوا زارع
قبلا هفته ای یه بار آب میدادم اما الان کمترش کردم شده ده روزه بیشتر خاک رو چک میکنم خشک بود آب میدم
کارشناس شماره ۱
سوختگی برگها ناشی از افراط و تفریط در آبیاری بوده ، علاوه بر این باید به گیاه نور زیاد و هوای تازه هم برسونید ، سنگهای روی خاک رو بردارید و سطح خاک رو کمی سیخک بزنید تا زیر و رو بشه و تهویه به خوبی انجام بشه ، هر سه ماه یکبار بهش کود هیومیک اسید بدید ، برگی که لکه داره به مرور از بین خواهد رفت. آب زیرگلدانی را همیشه خالی کنید و برای تهویه ی بهترِ خاکِ ته گلدان، میتوانید در زیرگلدانی سنگریزه بریزید و گلدان را روی سنگریزه ها قرار بدید .
شیوا زارع
من فکر میکردم سوختگی ها برای نوره نمیذاشتم خیلی نور بگیره، جزیره نمیخواد براش درست کنم؟
شیوا زارع
من ماهی یه بار کود مایه یا سه بیست به همه گل هام میدم یعنی دیگه اینکارو انجام ندم؟
کارشناس شماره ۱
اگر گیاه به یکباره در معرض نور زیاد قرار بگیره هم دچار سوختگی میشه اما چون بهر حال نورِ داخل منزل حتی اگر زیاد هم باشه ، نور فیلتر شده محسوب میشه نمیتونه باعث سوختگی بشه مگر اینکه محیط خیلی گرم و خشک باشه ، بله بهترین روش برای رطوبت رسانی گیاهان آپارتمانی ساخت جزیره هستش . فعلا کوددهی با سه بیت رو متوقف کنید . همون هیومیک اسید و کود کلات آهن بهش بدید البته به تناوب و با فاصله .