پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
نوشین تاکی
تعداد سوال: ۱
تعداد بازدید ۴۸۳
سلام وقت بخیر ما چندماهی میشه که یک گلدان زامیفولیا نسبتا بزرگ خریداری کردیم در این مدت آبیاری رو بدقت و به اندازه انجام دادیم و چند باری هم از کودهای سه بیست و ۱۰۵۲۱۰ و ۱۲۱۲۳۶ استفاده کردیم و حدود یکماه پیش یک پاجوش جدید و بزرگ هم زد تا اینکه از چند روز پیش دو تا از شاخههای کوچیکتر شروع به زردشدن کردند و به نظرمیرسه که این زردشدن داره بیشترو بیشتر میشه حتی در شاخههای بزرگترهم داره ایجادمیشه میشه لطفا راهنمایی کنید که مشکل از کجاست و راه درمانش چیه؟ در ضمن از ابتدای فصل بهار موقع آبیاری هربار توی زیر گلدونی تعدادی هزارپای ریز دیدم ممکنه مشکل از اونها باشه؟
کارشناس شماره ۲
تعداد سوال: ۰
سلام وقتتون بخیر فاصله کوددهی چند روزه بوده و کودها رو باهم مخلوط کردید؟
نوشین تاکی
کودهارو به صورت جداگانه و بافاصله حدود یک ماه به گیاه دادم
کارشناس شماره ۲
حتما گیاه رو از خاک بیرون بیارید احتمال اسیب به ریشه و ریزوم وجود د اره در صورت وجود پوسیدگی قسمت های پوسیده کامل جدا بشه و بقیه قسمت های سالم ریشه در محلول قارچکش قرار بدید حدود 20 دقیقه کافیه و در خاک جدید بکارید بعد از کاشت ابیاری اول که حدود 5 روز بعد هست با قارچکش و ابیاری دوم با افتکش انجام بشه که اثار هزارپا کامل ازبین بره
نوشین تاکی
ببخشید جایی رو میشناسید که تعویض خاک گلدان رو برای ما انجام بدند چون توی خونه امکانش نیست؟یا اینکه کار دیگهای به جز تعویض خاک وجود داره؟
کارشناس شماره ۲
شما تهران هستید؟
نوشین تاکی
بله غرب تهران هستیم
نوشین تاکی
سلام مجدد ممنون بابت راهنماییتون میشه لطفا اسم و نحوه درست کردن(میزان ترکیب آنها با آب) محلول قارچ کش و آفتکش بفرمایید؟
نوشین تاکی
باسلام من گیاه را از خاک خارج کردم و قسمتهای پوسیده ریشه رو کامل جدا کردم و حدود ۲۰ دقیقه داخل قارچ کش قراردادم و بعد داخل خاک جدید کاشتم الان اولین آبیاری رو کی باید انجام بدم؟
کارشناس شماره ۲
خواهش میکنم بله من پیامو باتاخیر دیدم تهران ویزیت حضوری هم داریم براتون شماره تماس میزارم جهت هماهنگی ۰۹۳۷۵۶۴۲۱۵۸ و بعد کاشت اولین آبیاری ۵ روز بعد با قارچکش انجام بشه
نوشین تاکی
خیلی ممنون
کارشناس شماره ۲
خواهش میکنم