پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
berolin
تعداد سوال: ۲
تعداد بازدید ۴۴۴
سلام خسته نباشید گل لیراتای من ظرف مدت پنج روز ۵تا از برگاش خراب شدن و از سر برگ خشک نیشن و از ساقه جدا میشن الان هم لکه های قهده ای روی برگاش هست.تو اتاقی بود ک کامل پنجره هست هفته ای یکبار بهش آب میدادم دیروز تا حالا منتقلش کردمتوی گلخانه کنار بقیه گلها ک باعث شد لکه های قهوه ای روی برگه هاش پیدا شه زیرگلدانی و از اب خالی کردم نمیدونم چیکارش ونم از پایین برگاهاش دازن خشک میشن و میریزن خیلی نگرانممیشه کمک کنید.ممنون
کارشناس شماره ۲
تعداد سوال: ۰
سلام وقت بخیر لطفا عکس گیاهتون رو ارسال بفرمایید
کارشناس شماره ۲
بله ممنونم فقط لطفا یک پنبه هم پشت برگ بکشید بفرماییددونه سیاه سطحش میبینید؟ و نور مستقیم آفتاب بهش خورده؟
berolin
سلام و خسته نباشید دونه سیاه نمیبینم پنه کشیدم و در معرض افتاب اصلا نبوده اول داخل اتاق بود ک از پنجره بهش نور میتابید بعد که دیدم برگاش داره خشک میشه بردمداخل پاسیو گذاشتمکنار بقیه گلها.ولی خیلی حال گلمبده تمام برگاش خشک شدنو ریختن از یه گلفروشی همبراش ضدقارچگرفتم و اسپریکردمروی برگاش دیروز ولی باز برگاش خشک شدن چیکارکنمزودتربهمبگید تا گلم کلا نمرده?☹
کارشناس شماره ۲
ببینید گیاهتون دچار بیماری قارچی شده و با اسپری قارچکش طی ۷ روز نتیجه مشخص میشه ولی اگر هرروز داره رروند لکه برگی بیشتر میشه لازمه گیاه رو از ریشه خارج کنید و ریشه رو بررسی کنید احتمال پوسیدگی در ریشه وجود داره و اگر ریشه آسیب دیده باشه قسمت های آلوده باید کامل جدا بشه و قسمت باقیمانده در محلول قارچکش قرار بگیره و گیاه در خاک جدید کاشته بشه
berolin
سه تا برگپایینشهمهمینجوریشده داره خشکمیشه ازدیروز قارچکش اسپری میکنم روی برگه ها و یکمرویخاکش.الانهمکل برگههاشو با پنبه و آب تمیز کردمباز قارچکشاسپری کردم.پس من از خاکبیرونبیارم و ریشه رو چک کنم و باز بزارمشتو خاک جدید؟نیازینیس ساقه اش رو کوتاه کنماونقسمتایی کبرگاش ریخته؟
کارشناس شماره ۲
بله دقیقا وقتی با قارچکش تماسی لکه ها متوقف نمیشه و پیشروی میکنه نشون دهنده مشکل در ریشه هست ریشه رو بررسی کنید قسمت های پوسیده کامل جدا بشه و ساقه در صورتی لازمه جدا بشه که قسمت هایی از ساقه هم نرم و پوسیده باشه که در عکس این حالت دیده نمیشه برگ های الوده رو میتونید جدا کنید و اون قسمت جدا شده حتما قارچکش اسپری کنید
berolin
سلامو خسته نباشید حاک گلدون و خالی کردم و کل خاکهای اطراف ریشه رو جدا کردم ریشه پوسیدگی و گندیدگی نداشت روی کل خاک گلدون قارچ کس اسپری کردم و دوباره گل را داخل گلدان گذاشتم و دور ساقه قارچ کش باز اسپریکردم و برگهایی ک خشک و الوده بودن جدا کردمو جای افتادن برگو اسپریزدمباز و یه مقدار آب ریختم.تا چند روز اسپری کنم؟اگه باز زرد شدنو خشک شدن چیکارکنم؟ساقه همسالم بود و له نشده بود.ریشه ها هم له و گندیده نبودن
کارشناس شماره ۲
کار درستی کردید حتما پرنورترین محل قرارش بدید جایی که تهویه حتما برقرار باشه و آب سطح برگ اصلا ریخته نشه
berolin
ممنون لطفکردینامروزانگارحالش بهتر شده ان شاالله که بهتر بشه.تشکر میکنماز راهنماییتون.????❤
کارشناس شماره ۲
در تاپیک جدید پاسخ دادم خدمتتون