پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
berolin
تعداد سوال: ۲
تعداد بازدید ۴۷۰
چیکار کنم گلم لکه های قهوه ای زده قارچ کش زدم خاکشو تمیز کردمریشه هاش چک کردم ولی باز لکه های قهوه ای زده این چهارتا برگشهم خراب شه کلا گلم ۵تا برگ واسش گیمونه چیکارش کنم خیلی نگرانشم ناراحتم تورو خدا ی راه حل بدین گلم نمیره☹😭
کارشناس شماره ۲
تعداد سوال: ۰
سلام وقتتون بخیر نور مستقیم به برگ ها میتابه؟
berolin
نه اصلا نورمستقیم نمیتابه اصلا چهارتا برگاش مثل اینکه سوخته باشناول برگه های سبز داره لک زرد میشه انگار رنگ دانه های سبزشدارن از بینمیره بعد زردا قهوه ای میشن اینعکسماال صبحه تا ظخر لکههای قهوه ای بیشتر شدن گذاشتم پشت پنجره کنوربهش برسه ولی نور مستقیمنیس.ب نظرتونکوتاهش کنمحاکشو کلا عوض کنم اگهاینچهارتا برگشبریزه ۵تا برگ براش میمونه ۱۵تا برگداشت چیکارش کنم?☹
کارشناس شماره ۲
بله دقیقا علائم مثل لکه های سوختگی هست اما با توجه به اینکه نور مستقیم بهشون نمیخوره و لکه ها بزرگ میشه لکه در اثر تابش افتاب نیست بله برگ های الوده رو جدا کنید و دوباره قارچکش اسپری کنید بهتره قارچکش رو تعویض کنید گاهی گیاه نسبت به یک قارچکش مقاوم میشه و با تعویض قارچکش بهتر کنترل میشه
berolin
قارچکش و عوض کردمیه نوع بهمدادن کهبریزم با آب داخل گلدان و خاک بردمشیه گلخونه بهم گفتن هم قارچ داره همبهش شوک وارد شده چونحاکشو باز کردم و ریشه رو ازخاک خالی کردم.اگه تمامبرگهاش بریزه باز دوباره برگمیده؟☹
کارشناس شماره ۲
ببینید برگ میده ولی نه از،قسمت های پایینی قسمت پایین تنه خالی میمونه بالا برگ میده