پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت

سعیده روانشاد

تعداد سوال: ۳

افتادگی برگهای سنسوریا ویژه

تعداد بازدید ۶۹۰

سلام روز بخیر. من دو سال پیش از شما گلدون بزرگ سنسوریا گرفتم. رشدش خیلی خوب بود. تا اینکه اخیرا برگهاش افتادگی پیدا کرده. و کنار بعضی از برگها یه جوری خورده شده. خاکش رو عوض نکردم تو این مدت ولی بهش کود میدم هر چند وقت یکبار. آب هم چک میکنم هر وقت سطح خاک خشک میشه آب میدم. حدودا دو تا سه بار در هفته. اخیرا گل هم داده. اما نمیدونم چرا یهو برگاش اینجوری شد. جابجا هم نشده.

تصویر ارسالی
۱۴۰۱-۰۳-۲۸ ۲۰:۲۹:۰۳

سعیده روانشاد

تصاویر ارسالی
۱۴۰۱-۰۳-۲۸ ۲۰:۳۰:۳۰

سعیده روانشاد

تصاویر ارسالی
۱۴۰۱-۰۳-۲۸ ۲۰:۳۱:۰۶

کارشناس شماره ۱

تعداد سوال: ۰

سلام وقت بخیر در هر نوبت آبیاری چقدر آب در گلدان میریزید ؟ کوددهی با چه کودی و به چه صورت انجام میشه ؟

۱۴۰۱-۰۳-۲۸ ۲۳:۴۹:۰۰

سعیده روانشاد

ساام در هر نوبت حدودا یک لیوان آب میریزم. از green growth مایع که ترکیب اهن و هیومیداسید بود استفاده کردم که تموم شد. اخرین بار حدود دو هفته پیش از plant booster استفاده کردم که Npk+TE هست. یک قاشق چایخوری تو حدود یک و‌نیم لیتر آب حل کردم و آبیاری کردم باهاش همه گیاهام رو. امروز روی گل گیاه قطره هایی دیدم ولی نمیدونم آب بود یا چی دست نزدم. لازمه گلش رو ببرم؟

تصاویر ارسالی
۱۴۰۱-۰۳-۲۹ ۰۹:۱۰:۵۳

کارشناس شماره ۱

آبیاری برای گیاهی با این سایز کم هستش ، یعنی مقدار آبی که در گلدان میریزید کمه و ریشه تشنه است . بهتره بین دو آبیاری اجازه بدید خاک گلدون نسبتا خشک بشه و بعد گیاه رو سیرآب کنید . مدتی طول میکشه تا برگها به حالت اولیه برگردند یکماه الی یک ماه و نیم ، صبور باشید و آبیاری رو کنترل کنید . فعلا کوددهی رو قطع کنید . بله گل رو میتونید قطع کنید . بین دو آبیاری حتما رطوبت خاک رو با سیخ چوبی تست کنید .

۱۴۰۱-۰۳-۳۰ ۰۰:۵۰:۰۹

سعیده روانشاد

چقدر باید آب بدم تا سیراب بشه؟

۱۴۰۱-۰۳-۳۰ ۰۸:۵۳:۰۹

سعیده روانشاد

غیر از میزان آب لازم، یه سوال دیگه هم داشتم. من امروز گل رو بریدم ولی روش قطره های چسبناک وجود داشت. ممکنه گیاهم دچار آفت شده باشه؟ از طرفی همه سطح گیاه پر از ریشه و ایناست و اصلا جا برای اینکه با سیخ چوبی عمق خاک رو تست کنم نیست. میترسم آسیب بزنم به ریشه های گیاه. اگه از همون سطح خاک قسمتهایی از گیاه رو‌ جدا کنم میتونم قلمه بزنم؟ یا اینکه آسیب میبینه؟ اخه گلم بزرگ شده و من میترسم از گلدون درش بیارم و بشکنه. ممنونم

۱۴۰۱-۰۳-۳۰ ۱۰:۱۰:۲۰

کارشناس شماره ۱

در این فصل زمانی که خاک کاملا خشکه ، باید انقدر بهش آب بدید که از زیر گلدون آب اضافی خارج بشه ، بله چسبناک بودن برگها میتونه بعلت وجود آفت باشه که بهتره گیاه رو یکبار با سم کنفیدور سمپاشی کنید سمپاشی را در داخل منزل و در معرض نور زیاد انجام ندید . اگر ریشه در گلدان پر شده گلدان را یک سایز بزرگتر کنید چون اینطوری قطعا ریشه ها با سیخ چوبی صدمه میبینن . برای تکثیر بهتره گیاه رو کامل از گلدان خارج کنید و بعد اقدام به جداسازی پاجوش ها نمایید .

۱۴۰۱-۰۳-۳۰ ۲۳:۳۵:۵۶
کافه گلدون

کافه گلدون از سال 96 با نام گلدوناریوم فعالیت خود را  آغاز کرد و در سال 97  کافه گلدان ، با تیم جوانی متشکل از متخصصین حوزه های مدیریت کسب و کار، کشاورزی، بازاریابی، روانشناسی و معماری، به راه اندازی وبسایت کافه گلدون پرداخت تا منبعی جامع برای تمامی دوست داران گل و گیاه باشد.
درباره ما

تلفن ثابت: ۰۲۱۷۱۰۵۳۱۹۳

کانال تلگرام و پیج اینستاگرام:
cafegoldoon_com@