پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
hedieolama
تعداد سوال: ۱
تعداد بازدید ۳۱۵
من ۱ هفته هست گه این گیاه رو گرفتم تقریبا ۲ متر هستش روز اول همه ی برگهاش خیلی بالا استاده بود یه بچه هم داده بود که الان کاملا باز شده ولی مشگل اینه که یکی از برگ هاش از شاخه کج شد و شکست الانم همه ی برگ ها داره خودشو ول میکنه و باز میشه نمیدونم باید چیکار کنم واسه ی آبیاری هم دستمو میکنم داخل خاک وقتی خشک میشه آب میدم
hedieolama
الان یکی دیگه از برگ ها خیلی خم شده دستمال خیس هم کشیدم
کارشناس شماره ۱
تعداد سوال: ۰
سلام وقت بخیر .گیاهتون نسبت به محیط خیلی بزرگ هستش فاصله ی سقف تا برگ بالایی چقدره حدودا ؟
hedieolama
تقریبا نیم متر البته امروز یه برگ دیگه از همون برگ جدیده که چند روز پیش در اومده داد
hedieolama
از دیروز که این برگ جدید در اومده یکیدیگه از برگاش داره زرد میشه فاصلش تا سقف 1 متر هست . در اصل چیزی که منو نگران کردی اینه که خیلی نسبت به اولاش خودشو ول کرده و این سوراخ ها نگران کننده هست
کارشناس شماره ۱
تعداد سوال: ۰
سوراخهای روی برگ ناشی از صدمات فیزیکی هستش ، و این آسیب برطرف نمیشه ، به مرور که گیاه برگهای جدید میزنه میتونید برگهای آسیب دیده رو قطع کنید ، اگر خاک گلدان سبک باشه ، محیط کمنور باشه ، گیاه در محیطی با فضای ناکافی قرار داشته باشه ، برگها باز شده و ایستایی قبلی رو از دست خواهند داد ، میتونید فعلا ساقه رو با روبان ببندید تا گیاه بد فرم نشه .