پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
بابک تاج
تعداد سوال: ۱
تعداد بازدید ۳۶۳
سلام حدود ۳ ماه بنسای نارون خریدم از ساعت ۴ تا ۷ شب بهش افتاب از پشت شیشه میخورد احساس کردم یه تعداد از برگهاش هر روز زرد و حالت سوخته میشه. حدود ۵ روزه ازش افتاب مستقیم رو گرفتم الان ۲ روزه یه تعداد از برگهاش خالت پلاسیده و سیاه داره میشه، هر زوز ۴ بار اسپری اب میکنم - بغلش بخور سرد گزاشتم ، هر ۳ روز هم ابیاری میکنم لطفا کمکم کنید
کارشناس شماره ۱
تعداد سوال: ۰
سلام وقت بخیر نارون گیاهی بیرونی هستش و باید در فضای آزاد نگهداری بشه ، در داخل منزل بعلت تهویه ی نامناسب و نور ناکافی ، دچار ریزش برگ میشود و به مرور ضعیف شده و از بین میرود . بهتره اگر تراس دارید گیاه را به هوای آزاد و فعلا مکانی سایه منتقل کنید و باید کم کم به نور زیاد ، عادتش بدید . تا دچار سوختگی نشه . خاک گلدان خیلی سبک هستش ؟
بابک تاج
از سیک بودن خاک منظورتون رو متوجه نشدم ، در ضمن فاطلهذگلدان تا درب خروجی فقط ۱ مت است و کاملا با گردش هوای بیرون در تماس هست
کارشناس شماره ۱
شرایط محیطی براش مناسب نیست هر چقدر هم هوای تازه بهش برسه باز هم محیط بسته محسوب میشه مثل اینه که بونسای انجیر رو بخواین داخل خونه نگه دارید ، طبیعتا دوام چندانی نخواهد داشت . نارون ، میخک هندی ، انار مینیاتوری و افرا و مانند اینها باید حتما در خارج از منزل و در فضایی کاملا باز نگهداری بشن . منظور از سبک بودن خاک اینه که بافت خاک متراکم هستش یا اینکه خیلی سبک ( مثل کوکوپیت و پرلیت یا خاکبرگ ) هستش ؟
بابک تاج
بله درسته- بیشتر گلدون که ریشه هست ولی خاکش هم ککوپییت هست
کارشناس شماره ۱
کوکوپیت براش مناسب نیست ، بهتره خاک رو تعویض کنید و از ترکیبی که خاک باغچه هم توش داشته باشه استفاده کنید بدون کوکوپیت و پرلیت.