پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
گندم
تعداد سوال: ۱
تعداد بازدید ۳۱۲
سلام من گلم رو ۱۰ روز پیش خریدم بعد از مدتی برگاش رو به پایین بود و توی خاکش هزار پا دیدم خاکش رو عوض کردم و ریشش رو شستم از اون روز ریزش برگ نداره اما برگاش رو به پایین و حالت خشکی داره . براش جزیره هم درست کردم . الان باید چیکارش کنم
کارشناس شماره ۱
تعداد سوال: ۰
سلام وقتتون بخیر لطفا بفرمایید نحوه ی آبیاری به چه صورته ؟
کارشناس شماره ۱
در هر نوبت آبیاری چقدر آب در گلدان میریزید ؟
گندم
اندازه ای که آب به ریشه برسه و از ته گلدون خارج بشه
کارشناس شماره ۱
اوکی ، ایا گیاه در معرض جریان هوای سرد یا گرم قرار داره ؟ کروتون گیاه حساسی هستش نسبت به نوسان دما فورا واکنش نشان میده تمام برگها رو جدا کنید ، قسمتی از بالای ساقه رو قطع کنید و ببینید که ساقه بافت سبز و زنده داره یا خشک و چوبی شده؟
گندم
و بعد
کارشناس شماره ۱
اگه ساقه خشک و چوبی شده باشه متاسفانه گیاه از بین رفته اما اگر بافت زنده داشته باشه دوباره سبز میشه .
گندم
سپاس
گندم
اگر ساقه خشک نبود و جون داشت برای بهبود باید چیکار کنم؟
کارشناس شماره ۱
گلدان را در محیطی با نور کافی و تهویه ی مناسب بزارید . یکبار بهش هیومیک اسید بدید . آبیاری را در زمانی که خاک نسبتا خشکه انجام بدید و هرزمان خاک گلدان نسبتا خشک بود سیرآبش کنید البته در این فصل ، طبیعتا در فصول سرد آبیاری باید کمتر انجام بشه . سعی کنید گلدان در محیطی با دمای یکنواخت و دور از جریان هوای کولر قرار داشته باشه
گندم
الان جزیره رو چطور؟ هنوز باشه یا زیر گلدونی معمولی براش بذارم ؟ عذر میخوام یه سوال روش پلاستیک بکشم واسه تثبیت دما مشکلی نداره؟
کارشناس شماره ۱
جزیره باشه اما پلاستیک نیاز نیست وضعش رو بدتر میکنه