پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
فاطمه سیدزاده
تعداد سوال: ۱
تعداد بازدید ۴۷۸
من یک بنسای تراریوم دارم که یک سال هست که خریداری کردم و یه مدت طولانی هست که رشد نکرده بود و به جایی که خریداری کردم نشون دادم گفتن خاکش کم شده خاک براش تهیه کردم و ی دارو دادن که هفته ای یک بار بهش بدم الان یک ماه از عوض کردن خاکش میگذره و روی خاک ی چیزای سفید درومده نمیدونم قارچ یا هر چیز دیگه ای و دو سه تا برگش زرد شده و یکی دوتا برگش لک قهوه ای چطور میتونم کمکش کنم
کارشناس شماره ۱
تعداد سوال: ۰
سلام وقت بخیر گلدان شیشه ای و بسته برای این گیاه مناسب نیست ، گلدان را تعویض و از گلدان سفالی یا پلاستیکی استفاده کنید . خاک هم خاک مخصوص بونسای تهیه کنید ، گلدان را در محیطی پرنور قرار بدید و هرزمان خاکش خشک بود بهش اب بدید و سیرآبش کنید. هر دو هفته یکبار بهش کود کلات آهن بدید یکبار هم با هیومیک اسید آبیاری اش کنید
کارشناس شماره ۱
بله این گیاه در تراریوم دوام چندانی نخواهد داشت . گیاهانی مثل خزه ها و فیتونیا و مانند اینها که به رطوبت زیاد نیاز دارند ، مناسب تراریوم هستند . گیاهانی مثل این بونسای چون به رطوبت متوسط نیاز دارند، برای کاشت در تراریوم مناسب نیستند . ممکنه که مدتی در این محیط به زندگی ادامه بدن اما به مرور دچار مشکل خواهند شد .
فاطمه سیدزاده
سلام وقت بخیر چون نمیتونستم برای بونسایم نور خورشید رو فراهم کنم از چراغ های گیاه که بفش رنگ هستن تهیه کردم فاصله از گیاه باید چه مقدار باشه و اینکه چند ساعت در روز بهش نور بدم ممنونم از پاسخگویی
کارشناس شماره ۱
سلام وقتتون بخیر . معمولا فاصله ی نور تا گیاه حداقل ۳۰ الی ۴۰ سانت باید باشه البته این بستگی به طیف نوریِ لامپ داره . بیحالی گیاه میتونه بعلت در معرض آسیب قرار داشتنِ ریشه ، بعلت گلدان نامناسب باشه . در کامنت های قبلی بیان شد که گلدان شیشه ای مناسب این گیاه نیست و باید آنرا تعویض کنید .
کارشناس شماره ۱
به خاطر تنش ناشی از جابجایی نادرست هستش . برگهاش رو قطع کنید تا زودتر شروع به برگزایی کنه ، فقط یکی دو برگ انتهایی رو باقی بگزارید .
فاطمه سیدزاده
سلام مجدد برگ های خشک شده رو جدا کردن و دیگه برگ جدیدی خشک نشد خداروشکر ولی برگ های باقی مونده هر روز دارن بیشتر زرد میشن از اون موادی هم که قبلا گفته بودین تهیه کردم و سر وقت بهش دادم
کارشناس شماره ۱
سلام وقت بخیر . فعلا یه مدت طول میکشه تا گیاه ریکاوری بشه . سعی کنید در گرمای شدید بهش کود یا سم ندید
کارشناس شماره ۱
سلام وقتتون بخیر . خواهش میکنم انجام وظیفه بود حشرات علتش میتونه گرما و رطوبت زیاد باشه ، برای کنترل اش رطوبت را کم کنید و به گیاه هوای تازه ی بیشتری برسونید . میتونید از سم دیازینون برای از بین بردن انها استفاده کنید. سمپاشی را در داخل منزل و در معرض نور زیاد انجام ندید. همینطور میتونید از چسب زرد گلخانه در کنار گیاه استفاده کنید .