پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
مائده امین زاده
تعداد سوال: ۱
تعداد بازدید ۲۲۴
سلام مدتیه که برگ های اسپاتی من زرد میشه و مرتب یک روز درمیان ابیاری میشه و نور غیرمستقیم داره، چکارش کنم؟
کارشناس شماره ۱
تعداد سوال: ۰
سلام وقتتون بخیر گیاه روبروی کولر قرار داره ؟ یا محیطش نوسان دما داره ؟ لطفا عکس گیاه رو ارسال کنید
کارشناس شماره ۱
گیاه مشکل آبیاری داره ، در هر نوبت آبیاری چقدر آب در گلدان میریزید ؟ آیا بین دو آبیاری خاک گلدان از نظر رطوبت چک میشه؟ آیا آب زیرگلدانی را خالی میکنید ؟
مائده امین زاده
بله سطح خاک چک میکنم اگه رطوبتش کم باشه ابیاری میکنم☹️ تقریبا یک روز درمیون
کارشناس شماره ۱
چقدر آب در گلدان میریزید ؟ از زیر گلدان خارج میشه؟
مائده امین زاده
تقریبا یک پارچ آب ؛ خیر چون گلدان بزرگه هیچوقت زیرگلدانی تر نمیشه
کارشناس شماره ۱
مدتی گیاه را به این شیوه آبیاری کنید . اجازه بدید حداقل یک سوم خاک گلدان نسبتا خشک بشه و بعد گیاه را کاملا سیراب کنید . انقدر که آب از زیر گلدان خارج بشه . برای اینکه متوجه شوید خاک گلدان در عمق خشک است یا هنوز رطوبت دارد میتوانید یک سیخ چوبی در خاک فرو کرده و چند ثانیه نگه دارید بعد سیخ را بیرون بیاورید اگر ذرات خاک به سیخ چسبیده باشد نشان دهنده ی اینست که خاک هنوز رطوبت دارد و نیازی به آبیاری نیست .در غیر اینصورت و در صورتی که سیخ چوبی خشک و بدون ذرات خاک باشد ، میتوانید گلدان را آبیاری کنید . گلدان را در محیطی با نور ملایم قرار بدید .از نظر دما 25 درجه براش خوب هستش . برگهایی که در حال زرد شدن هستند ترمیم نمیشن اما برگهای جدید با آبیاری درست , از زرد شدن مصون میمانند .
مائده امین زاده
خیلی ممنونم از لطفتون.به نظر شما آهن و منزیم لازم نداره ؟؟؟
کارشناس شماره ۱
نه نیازی نیست .