پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
محمد حاج حسینی
تعداد سوال: ۱
تعداد بازدید ۳۴۶
سلام. وقت شما بخیر حاج حسینی هستم. من دو گلدون شامادورا دارم. یکی از اونها وضعش طبیعیه. اون یکی رو حدود ۹ ماهه دارم ولی هیچ رشدی نمی کنه، به همون که بود مونده، چند بار هم برگ از دست داده. خاکش رو عوض کردم، کوکو پیت داره الان و ماهی یکبارم کود مایع بهش می دم. نور مستقیم نمی خوره و در دمای اتاق نگهداری میشه الان علاوه براینکه رشدی نداره، برگهاش حدود ۲ هفته هست داره رنگ پریده می شه. خیلی محبت می کنید اگر راهنمایی بفرمایید💐
کارشناس شماره ۲
تعداد سوال: ۰
سلام وقتتون بخیر پشت برگ دونه های ریز سیاه میبینید؟
محمد حاج حسینی
خیر. نداره
کارشناس شماره ۲
همه برگ ها به این شکل دراومده؟ و بفرمایید روبروی بادکولر نیست؟ و فاصلش با منبع نور چقدرهست؟
محمد حاج حسینی
برگهای یک طرف گیاه اینطور هست. با پنجره یک متر فاصله داره و آفتاب مستقیم نمی خوره. با دریچه کولر هم حدود ۴ متر فاصله داره. باد کولر تا حدودی بهش می خوره
کارشناس شماره ۲
دقیقا چون یک طرف گیاه هم هست نشونه ی تنش محیطی هست گیاهتون رو جایی قرار بدید که با بادکولر برگ ها تکون نخوره اینطوری دچار تنش نمیشه برای بالا بردن مقاومت گیاه هم از جلبک دریایی و امینو اسید به شکل محلول پاشی و اسید هیومیک به شکل آب ابیاری استفاده کنید و
کارشناس شماره ۲
بله گاهی این حالت پیش میاد و دو گیاه در شرایط یکسان رشد متفاوت دارند با کوددهی خصوصا جلبک دریایی یاامینو اسید میشه این یکی هم تحریک به رشد بیشتر کنید