پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
نرگس مهدیزادگان
تعداد سوال: ۱
تعداد بازدید ۳۱۷
سلام وقتتون بخیر من تقریبا دو سه هفته پیش نخل شامادورا گرفتم. خودشون گفتن که هرروز آب اسپری کنم و من پرسیدم که میشه جزیره هم درست کرد گفتن بله اما نگفتن که جزیره و اسپری همزمان باشه یا نه. درست سر وقتم بهش آب میدم یعنی خاکش رو چک میکنم و بعد آب تصفیه میدم. یه بارم کود سه بیست دادم ولی از مقدارش مطمئن نبودم که کمه یا زیاد چون گلدونم کوچیکه یه لیتر آب براش زیاده تقریبا یه هفته هم گذشته از کود دادنش. چندروز بعد کود دیدم برگهای پایینی که تازه و کوچیک بودن خشک شدن حالا هی برگهای بالاتر دارن کم رنگ و خشک میشن. نوک بعضی برگها هم مثل سوختگیه و جمع شدن. روی چندتا از برگهای بالایی هم لکههای قهوهای افتاده. ساقهها دارن یواش یواش قهوهای میشن. از لحاظ نور هم هیچوقت جلو نور مستقیم نبوده توی سایه کامل هم نبوده روبهروی کولر هم نمیذارم. دمای محیط هم با کولر گازی تقریبا 27 درجهست. میترسم یه وقت از بین بره:((((. ممنون میشم رهنماییم کنید.
کارشناس شماره ۱
تعداد سوال: ۰
سلام وقتتون بخیر . گیاهتون بعلت رطوبت بالا و پرآبی دچار این مشکل شده . این گیاه به نور کنار پنجره نیاز نداره و بهتره از پنجره دور نگهداشته بشه . خاک رو تا چه عمقی چک میکنید ؟ در هر نوبت آبیاری آیا آب از زیر گلدان خارج میشه ؟
نرگس مهدیزادگان
من تا یکی یا دوتا بند انگشت خاکش رو چک میکنم و هردفعه آب کاملا از زیرش خارج میشه. فقط اینکه شما فرمودید رطوبت زیاده، جزیره رو حذف کنم یا اسپری آب رو؟ یا هردوتا رو؟ و اینکه با توجه به اندازه گلدونم چه مقدار آب باید بهش بدم؟
کارشناس شماره ۱
اسپری اب رو قطع کنید ، اجازه بدید بین دو آبیاری خاک بیشتر خشک بشه ، با سیخ چوبی تست کنید ، حداقل یک سوم خاک باید خشک بشه بعد آبیاری رو انجام بدید . و انقدر اب بدید که چند قطره از زیرش خارج بشه .
نرگس مهدیزادگان
چشم ممنونم لطف کردید.
کارشناس شماره ۱
موفق باشید