پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
حسام کرمانشاهی
تعداد سوال: ۱
تعداد بازدید ۴۱۴
سلام. یک برگ انجیری فر سن بالا یک ماهه پیش خریدم و گلدونش رو عوض کردم - دیروز چک کردم یکی از تنه هاش نرم شده و احساس میکنم پوسیده . ۲ تا تنه دیگه داره که سالمه . چکار باید بکنم . بگم که تنه هاش درختی هستن . نور کافی دارم- ممنون میشم بگین درست میشه یا باید قلمه بزنم؟
کارشناس شماره ۱
تعداد سوال: ۰
سلام وقت بخیر . تنه ای که در حال پوسیدگی است باید قطع شود . و برای قلمه زدنش باید تمام قسمتهای پوسیده و آسیب دیده را جدا کنید انقدر که به بافت سالم برسید و بعد گیاه را در خاک سبک دوباره ریشه دار کنید . اگر سوالی در این مورد دارید در خدمتتونم
حسام کرمانشاهی
ممنون . فقط ۲ تنه سالم که به غیر از این هست . امکان خرابی نداره ؟ یعنی بزارم به همین حالت بمونه؟ از ریشه در نیارم با خراب جدا کنم؟
کارشناس شماره ۱
اگه ساقه تا انتها و نزدیک به خاک دچار آسیب باشه بهتره از ریشه در آورده بشه و دور انداخته بشه . خاک گلدون چه ترکیبی داره ؟ توش کوکوپیت هم داره ؟
کارشناس شماره ۱
اوکی به نظر میرسه کوکوپیت نداره . آیا در زمان آبیاری ، رطوبت خاک در عمق گلدان رو هم تست میکنید ؟
حسام کرمانشاهی
ممنونم . من فقط یک سوال کردم ریشه را چه کنم . همینجور سوال پیچ میکنین. من نگفتم چرا اینجور شده که حتما از رطوبت زیاد نگهداری غلط صاحب قبلی بوده. روزی یک سوال جواب گیاه تمومه کارش. ممنون
کارشناس شماره ۱
ریشه اگر پوسیده است درش بیارید و بندازید دور تا باعث پوسیدگی بقیه ی گیاه نشه .