پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت

سیده زهرا

تعداد سوال: ۱

زرد شدن برگ سانسوریا ویژه

تعداد بازدید ۶۸۶

سلام. سه هفته است گل سانسوریا خریدم. چند روز پیش دیدم یکی از برگهای وسط گلدون زرد شده و آب داخل برگ گندیده. با قیچی برگ رو جدا کردم. دیروز دیدم یکی از برگهای پاجوش هم همین شکلی شده. ممنون میشم راهنمایی کنید

تصویر ارسالی
۱۴۰۱-۰۶-۰۸ ۱۶:۰۷:۰۶

کارشناس شماره ۱

تعداد سوال: ۰

سلام وقت بخیر گیاه قارچی شده لطفا گیاه را از گلدان خارج کنید و وضعیت ریشه و زهکش ته گلدان را چک کنید گیاه مستقیما در گلدان فلزی کاشته شده ؟ سنگریزه های روی گلدان را هم باید بردارید نحوه ی آبیاری به چه صورت بوده ؟

۱۴۰۱-۰۶-۰۹ ۱۲:۴۰:۵۸

سیده زهرا

گلدان فلزی است و سنگریزه روی آن دارد. گیاه رو خارج کنم باید خاکش رو تغییر بدم یا قارچکش بزنم؟ آبیاری هم وقتی سطح خاک خشک بود آب دادم. در حد یک لیوان آب دادم.

۱۴۰۱-۰۶-۰۹ ۱۸:۳۰:۴۴

کارشناس شماره ۱

گلدان فلزی برای اکثر گیاهان مناسب نیست از گلدانهایی با جنس پلاستیک یا سفال استفاده کنید . سنگریزه ها را بردارید و اگر میخواهید از همین خاک استفاده کنید باید با قارچ کش ضد عفونی اش کنید . برای آبیاری اجازه بدید خاک نسبتا خشک بشه و بعد گیاه رو سیرآب کنید . سه الی پنج سانت لایه ی زهکش در ته گلدان بریزید .

۱۴۰۱-۰۶-۱۰ ۰۲:۱۸:۰۹

سیده زهرا

لایه زهکش چیه؟ دقیقا باید چیکار کنم؟ قارچکش رو چجوری استفاده کنم؟ قارچکش از کجا و چه مارکی بگیرم؟

۱۴۰۱-۰۶-۱۰ ۰۲:۳۷:۴۲

سیده زهرا

اگر گلدان فلزی خوب نیست پس چرا موقع خرید که پرسیدم گفتن مشکلی نیست و گلدانهای فلزی آسیب نمیزنه و سنگریزه روی گلدان هم طبیعیه و مشکلی پیش نمیاره. گیاه زامیفولیا و شامادورا هم دارم. اونا رو چجوری مراقبت کنم؟ کود چی بدم؟ سانسوریا هم کود نیاز داره؟ چه زمانهایی کود میخواد و از کجا تهیه کنم؟ ممنونم از راهنماییتون

۱۴۰۱-۰۶-۱۰ ۰۲:۴۱:۳۹

کارشناس شماره ۱

لایه ی زهکش ، ته گلدان باید سوراخ برای خروج آب اضافی داشته باشه . روی ان یک تکه سنگ یا سفال شکسته بگزارید و حدود سه الی ۵ سانت از کف گلدان را با تکه های سفال یا سنگ و زغال ، پر کنید بعد خاک بریزید و گیاه را بکارید . قارچ کش را بصورت آبیاری استفاده کنید . از قارچ کش کاربندازیم استفاده کنید . زاموفیلیا نسبت به شامادورا به نور بیشتری نیاز داره و ابیاری باید زمانی که یک سوم عمق خاک ، خشک هستش انجام بشه، بهش کود آهن و هیومیک اسید و کود فسفر بالا بدید . شامادورا گیاهی سایه دوست و رطوبت دوسته بهتره در محیطی سایه تر قرار داشته باشه آبیاری را زمانی که ۵ سانت از سطح خاکش خشکه انجام بدید کود سه بیست برای برگزایی و آهن برای سرسبزی اش مفیده سانسوریا هم به کود فسفر بالا و سه بیست نیاز داره . لینک کودها رو براتون میزارم .

محصولات پیشنهادی برای مشکل این گیاه
کود NPK 10-52-10 کود NPK 20-20-20 کود مایع هیومیک اسید protect nature کلات آهن
۱۴۰۱-۰۶-۱۱ ۰۷:۳۵:۰۲

سیده زهرا

ممنون از راهنماییتون زمان بندی کود دهی و آهن و ... که فرمودید برای سه گیاه زامیفولیا ، سانسوریا و شامادورا چگونه است؟ هر هفته کودهی کنیم یا هر ماه یا ....؟

۱۴۰۱-۰۶-۱۲ ۰۸:۱۰:۴۲

کارشناس شماره ۱

غیر از هیومیک اسید که هر سه ماه یکبار باید به گیاه داده بشه ، بقیه ی کودها رو میتونید از فروردین تا اواخر تابستان هر دو هفته یکبار استفاده کنید .

۱۴۰۱-۰۶-۱۳ ۰۰:۳۶:۵۳

سیده زهرا

میزانش رو هم بفرمایید؟ چند قطره کود در چه مقدار آب ریخته بشه ؟ تمام گلهای من در گلدان فلزیه. همه رو جابجا کنم در گلدان پلاستیکی؟

۱۴۰۱-۰۶-۱۳ ۱۱:۵۹:۰۷

کارشناس شماره ۱

بله بهتره گلدانها را تعویض کنید . برای استفاده از کود به دستور روی بسته بندی توجه کنید . اگر دستور مصرف ، روی بسته بندی نوشته نشده یک قاشق چایخوری سرخالی از کود را در یک و نیم تا دو لیتر آب حل کنید و به گیاه بدید .

۱۴۰۱-۰۶-۱۴ ۱۷:۳۴:۲۰

سیده زهرا

ممنونم از پاسخگویی تون. کودهایی که معرفی کردید برای همه گیاه ها مناسبه؟ یعنی همه شون رو باید همزمان برای شامادورا و سانسوریا و زامیفولیا استفاده کنم؟

۱۴۰۱-۰۶-۱۶ ۱۲:۰۳:۳۲

کارشناس شماره ۱

کوددهی باید با توجه به نیاز گیاه ، انجام بشه در غیر اینصورت میتونه مشکلاتی رو برای گیاه ایجاد کنه . بهتره اگر گیاهتون نیاز به کود داره طبق مواردی که بیان شد کوددهی رو انجام بدید .

۱۴۰۱-۰۶-۱۶ ۱۴:۲۳:۴۷

سیده زهرا

عکس گلها رو براتون میفرستم ببینید وضعیتشون خوبه؟ نوک برگهای شامادورا یه کم زرد شده. ساقه زامیفولیا هم حالت لکه های سیاه روش زده. برای شامادورا جزیره درست کردم خوبه؟شامادورا نیاز به مه پاشی آب داره؟

تصاویر ارسالی
۱۴۰۱-۰۶-۱۸ ۱۸:۳۱:۲۰

کارشناس شماره ۱

زرد شدن نوک برگ شاما دورا بعلت آبیاری نادرست و رطوبت کم هستش . گلدان را در محیطی سایه قرار بدید و براش جزیره بسازید . برگهای آسیب دیده را حذف کنید. اگه جزیره ساختید نیازی به اسپری کردن اب رو برگها نیست فقط گاهی اوقات برگها را با اب تمیز کنید و اجازه ندید غبار روی برگها جمع بشه .

۱۴۰۱-۰۶-۲۰ ۰۰:۰۹:۵۴

کارشناس شماره ۱

به زامیفولیا یکبار قارچ کش بدید بصورت آبیاری . قارچ کش سیستمیک باشه . مثل کاربندازیم .

۱۴۰۱-۰۶-۲۰ ۰۰:۰۸:۱۰

سیده زهرا

سلام. خدا قوت. یه هفته است بنجامین بلک خریدم. ولی برگهاش از روز اول شروع کرد به زرد شدن و ریزش. چیکار کنم حالش خوب بشه؟ ممنونم

۱۴۰۱-۰۹-۰۶ ۲۱:۴۹:۲۲

کارشناس شماره ۱

سلام وقت بخیر بعلت تغییر محیط دچار تنش شده ، گلدان را در محیطی با دمای ۲۵ درجه که یکنواخت باشه قرار بدید و سعی کنید در کنار وسایل گرمایشی قرار نداشته باشه، محیط نور متوسط داشته باشد . آبیاری در زمان خشکی خاک انجام بدید و از کوددهی پرهیز کنید . به مرور ریزش برگها کمتر و متوقف میشه .

۱۴۰۱-۰۹-۰۶ ۲۳:۵۲:۳۶
کافه گلدون

کافه گلدون از سال 96 با نام گلدوناریوم فعالیت خود را  آغاز کرد و در سال 97  کافه گلدان ، با تیم جوانی متشکل از متخصصین حوزه های مدیریت کسب و کار، کشاورزی، بازاریابی، روانشناسی و معماری، به راه اندازی وبسایت کافه گلدون پرداخت تا منبعی جامع برای تمامی دوست داران گل و گیاه باشد.
درباره ما

تلفن ثابت: ۰۲۱۷۱۰۵۳۱۹۳

کانال تلگرام و پیج اینستاگرام:
cafegoldoon_com@