پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت

جاویدفر

تعداد سوال: ۱

ریختن یکباره برگهای یاس هلندی ویژه

تعداد بازدید ۱۴۶۷

با سلام و احترام من دو درختچه یاس هلندی در حیاط جنوبی دارم قبلا هفته ای دو بار آبیاری میشدند در ماه اخیر چون هوا خیلی گرم شد فکر کردم به خاطر گرما دچار خشکی شده تقریبا یکروز در میان آبیاری شده حدو دوماه پیش برگها بیکباره قهوه ای و خشک شدند و شروع به ریزش کردند اما پراز جوانه جدید بود متاسفانه در چند روز گذشته جوانه های جدید هم بیکباره بیحال و خشک شدند نگران قارچ زدگی شدم به همین دلیل با محلول بردو (۵سی سی در یک لیتر ) تنه و گلدان را سشتشو دادم اما متاسفانه امروز متوجه شدم آخرین جوانه های باقیمانده هم از بین رفتند بسیار سپاسگزار میشوم راهنمایی بفرمایید 🙏

تصویر ارسالی
۱۴۰۱-۰۶-۱۰ ۰۹:۳۳:۰۴

کارشناس شماره ۲

تعداد سوال: ۰

سلام وقتتون بخیر یک تکه کوچک از انتهای ساقه جدا کنید ببینید داخل اوند خشک هست ؟

۱۴۰۱-۰۶-۱۰ ۱۸:۰۶:۱۹

جاویدفر

سلام و سپاس از همراهی شما ? قسمت های پایین تنه در حال جوانه زدن هستند ساقه های نازک بعضی هاشون هنوز نرم هستند ولی یکی از شاخه های کوچک را قطع کردم خشک بود

۱۴۰۱-۰۶-۱۱ ۱۰:۱۹:۳۸

جاویدفر

سلام و سپاس از همراهی شما ? قسمت های پایین تنه در حال جوانه زدن هستند ساقه های نازک بعضی هاشون هنوز نرم هستند ولی یکی از شاخه های کوچک را قطع کردم خشک بود

تصاویر ارسالی
۱۴۰۱-۰۶-۱۱ ۱۰:۲۳:۲۸

کارشناس شماره ۲

دقیقا شاخه خشک و هرس کنید و حتما رطوبت اطراف گیاه رو بالا ببرید و ماهی یکبار از امبنو اسید و جلبک دریایی با فاصله ۱۵ روز اسپری کنید

محصولات پیشنهادی برای مشکل این گیاه
کود ارگانیک جلبک دریایی کود شیمیایی آمینه اسید
۱۴۰۱-۰۶-۱۲ ۰۰:۲۷:۵۰

جاویدفر

سپاس از راهنمایی شما ? فقط برای افزایش رطوبت آبپاشی و آبیاری بیشتر انجام بدم یا یک ظرف آب در کنار گلدان بگزارم امروز متوجه شدم دوباره جوانه های جدید زده ولی آنها هم دوباره خشک شدتد علت همین کمبود رطوبت بوده ؟

تصاویر ارسالی
۱۴۰۱-۰۶-۱۲ ۰۷:۵۲:۳۹

کارشناس شماره ۲

بهترین روش تامین رطوبت ساخت جزیره و قرار دادن ظرف آب کنار گلدون هست

۱۴۰۱-۰۶-۱۲ ۱۴:۳۳:۰۳

جاویدفر

سپاس از راهنمایی شما

۱۴۰۱-۰۶-۱۲ ۱۶:۱۱:۳۶

کارشناس شماره ۲

خواهش میکنم

۱۴۰۱-۰۶-۱۲ ۲۲:۱۴:۵۱
کافه گلدون

کافه گلدون از سال 96 با نام گلدوناریوم فعالیت خود را  آغاز کرد و در سال 97  کافه گلدان ، با تیم جوانی متشکل از متخصصین حوزه های مدیریت کسب و کار، کشاورزی، بازاریابی، روانشناسی و معماری، به راه اندازی وبسایت کافه گلدون پرداخت تا منبعی جامع برای تمامی دوست داران گل و گیاه باشد.
درباره ما

تلفن ثابت: ۰۲۱۷۱۰۵۳۱۹۳

کانال تلگرام و پیج اینستاگرام:
cafegoldoon_com@