پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
نادر اسدی
تعداد سوال: ۱
تعداد بازدید ۵۱۸۶
سلام من گل بنجامین ابلق رو تازه خریداری کردم و کنار پنجره گذاشتم و گلدانش رو تعویض کردم.یکروز در میان آبیاری میکنم چون هوا گرمه. دو بار آب پاشی کردم برگ هاشو .البته باد کولر آبی بهش میخوره.لکه قهوه ای گرفته و ریزش برگ داره و علاوه بر این گل یه گل نخل داریم که اونم از حیاط به داخا آوردیم و گوشه حال گذاشتیم ولی برگ هاش زرد شده و ریزش داره. اونم تازه گلدونش رو عوض کردم
کارشناس شماره ۲
تعداد سوال: ۰
سلام وقتتون بخیر گیاه مجاور هم همین لکه های قهوه ای و داره؟
نادر اسدی
خیر فقط خود بنجامین ابلق این مشکل رو داره. اون نخل که گفتم اونطرف حال پذیرایی هست. پیش هم نیستن اگه میشه یه کود مناسب معرفی بفرمایید برای نخل و بنجامین
کارشناس شماره ۲
بله حتما برای فیکوس بنجامین اول لازمه بیماری قارچی کنترل بشه سه بار به فاصله ۷ روز قارچکش سطح برگ اسپری کنید و همزمان داخل خاک هم بدید ۱۰ روز بعد از اخرین نوبت سم پاشی میشه کوددهی و شروع کرد موارد مورد نیاز تقویت هر دو گیاه و براتون میزارم اسید هیومیک سه ماه یکبار کودریشه زا ماهی یکبار کود برگدهی ماهی یکبار جلبک دریایی ماهی یکبار کلات اهن دوماه یکبار
نادر اسدی
نادر اسدی
سلام کارشناس محترم شماره ۲ لطفا پاسخ بدید.
نادر اسدی
سلام برای گل اینتریوم چیکار کنم؟ زیر برگش دونه زده. سیکاس رو چیکار کنم که دو باره سرحال بشه و برگ بده
نادر اسدی
قارچ کش ها هیچ کدوم موجود نیست
کارشناس شماره ۲
لطفا سوال مربوط به گیاهان دیگه رو در تاپیک جدا مطرح بفرمایید هرتاپیک برای یک گیاه هست