پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
نیدا محمدزاده اول
تعداد سوال: ۱
تعداد بازدید ۶۸۰
من ۱.۵ ساله این گل رو دارم .دوماه پیش برگ هاش نوکش خشک میشد بردم گل فروشی گفتم گلدان عوض کنند و خاکش چک شد و ریشه اش گفتند سالم هستش قارچ نداره. بعد آوردم قارچ کش هم دادند ماهی بزنم و کود مایع .شروع کرد به خشک شدن برگ هاش . الانم دو هفته خیلی بدتر شده من خاکش خشک میشه آب میدم و صبح تا قبل گرمای شدید میزاشتم بالکن هوا بخوره بعد میاوردم داخل خانه. چه کنم حالش خوب بشه
کارشناس شماره ۱
تعداد سوال: ۰
سلام وقت بخیر گیاهتون میخک هندی هستش و باید در هوای آزاد نگهداری بشه . خاکش باید خاک باغچه باشه و در خاک سبک یا کوکوپیت و پرلیت دوام نمیاره . ایا خاکش سبکه ؟
نیدا محمدزاده اول
والا من بردم گل فروشی فکوری تعویض کردند قبلا هم خاکش همین بود . مدام بیرون جلو آفتاب باشه یعنی میفرمایید
کارشناس شماره ۱
جاش باید سایه آفتاب باشه مخصوصا در تابستان بهتره از افتابِ ظهر تابستان در امان باشه . قسمتی از ساقه را قطع کنید ببینید خشکه یا اینکه هنوز بافت سالم و زنده داره ؟
کارشناس شماره ۱
اگه بافتش سبز باشه میشه دوباره احیاء اش کرد . قسمتهای خشک رو قطع کنید تا به بافت سالم برسید . گیاه را در هوای آزاد قرار بدید محیطش سایه آفتاب باشه . بهش یکبار کود آهن بدید و زمانی که هوا خنکتر شد بهش کود سه بیست یا اوره بدید تا جوانه زایی انجام بشه . اگر بافت تنه سالم باشه دوباره سبز میشود .
نیدا محمدزاده اول
چشم آبیاری چطور باشه این کود و اسپری خوبه و یا از محصولات که معرفی کردید تهیه کنم . بیرون هست و یا از سایت شما فقط میشه تهیه کرد .نحوه سفارش و ارسال چطور هستش
کارشناس شماره ۱
ابیاری باید در زمانی انجام بشه که خاک نسبتا خشک باشه. هم میتونید کودها رو از سایت تهیه کنید و هم از نزدیکترین فروشگاه محل زندگی تون هر طور که راحت تر هستید . کودها باید بصورت آبیاری به گیاه داده بشه . اگر خواستید از سایت ما تهیه کنید از طریق سایت با همکاران تماس بگیرید راهنماییتون میکنند .
نیدا محمدزاده اول
نیدا محمدزاده اول
این کود که دارم فایده ندارد .امروز شاخه های خشک رو زدم ولی برگی نداره باز امکان داره جون بگیره و برگ بده . از سایت شما سریع ارسال میشه کودها دو نوع فرمودید تو عکس ها دیدم سه بیست دو نوع بود فرقی نداره و یکی هم آهن بود درسته
کارشناس شماره ۱
اگر ساقه سبز و زنده باشه بله دوباره سبز میشه به شرط اینکه شرایط محیطی مساعد بشه و خاکش هم خاک سبک نباشه . بله دو نوع سه بیست فرقی ندارند هر کدام موجود بود میتونید تهیه کنید . سوالاتتون در مورد نحوه ی ارسال کود را میتوانید از طریق سایت و تماس با همکاران ، مطرح کنید تا راهنماییتون کنند .
کارشناس شماره ۱
ساقه اش سبز و سالمه ؟؟؟؟؟ اگه ساقه خشک باشه کوددهی فایده نداره کود ها رو بصورت جداگانه بدید . با فاصله ی دو هفته از کلات آهن شروع کنید و کود را طبق دستور روی قوطی مصرف کنید اگر دستور روی بسته قید نشده ، یک قاشق چایخوری از کود را در یک و نیم لیتر اب حل کنید و گیاه رو باهاش آبیاری کنید . کلات آهن را شبها به گیاه بدید .