پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت

نشيز

تعداد سوال: ۴

قهوه ای شدن نوک پتوس و زرد شدن آن ویژه

تعداد بازدید ۴۲۵

سلام. گلدون پتوسی دارم که حدودا ۲ سال قبل ازتون گرفتم. رشد خوبی داشته و برگهاش رونده شدند اما نوک دو سه تا از برگ های اولیه اش سوخته و بعد کلا زرد شدن. مکان پرنور یا گرمی نیست. اب هم مثلا هر ۵ روز یک استکان کوچک که قبلا مناسب بود. زیر گلدان هم از مدل های باز است.

تصویر ارسالی
۱۴۰۱-۰۶-۱۶ ۰۸:۱۵:۲۱

کارشناس شماره ۲

تعداد سوال: ۰

سلام وقتتون بخیر بعد از هر آبیاری آب اضافی از انتهای گلدون خارج میشع؟

۱۴۰۱-۰۶-۱۶ ۱۶:۵۶:۳۶

نشيز

بله آب خارج میشه و مشخصه که بعد چند روز آبیاری نشدن گیاه خشک و بی رمق میشه. به هر حال امروز محض احتیاط خاک را کمی مخلوط کردم که آب بهتر عبور کند. قابل توضیح است که برگ های قدیمی نزدیک ریشه شروع به خراب شدن کرده اند. احتمال قارچ و نیز غبارگرفتگی برگ ها را هم لطفا بررسی کنید چون برگ ها خیلی کثیف هستند و اصلا روی آنها آب نمیپاشم تا مبادا خراب شوند‌. ممنون

۱۴۰۱-۰۶-۱۶ ۱۸:۰۴:۲۳

کارشناس شماره ۲

ریشه رو حتما بررسی کنید ببینید علایم پوسیدگی ریشه میبینید؟

۱۴۰۱-۰۶-۱۷ ۰۰:۴۲:۳۹

نشيز

الان متوجه شدم که آب از تهش خارج نمیشه .چی کار باید کرد.فعلا چند روزه بهش اب ندادم. اما کار کردن با خاک و بررسی ریشه رو بلد نیستم که اساسی درستش کنم.

۱۴۰۱-۰۶-۲۲ ۰۹:۲۲:۲۲

کارشناس شماره ۲

قارچکش و اسید هیومیک داشته باشید میشه برای بررسی ریشه ویزیت انلاین تصویری رزرو کنید مرحله به مرحله بگم چکار کنید

محصولات پیشنهادی برای مشکل این گیاه
کود مایع هیومیک اسید protect nature قارچ کش (Fungicide)
۱۴۰۱-۰۶-۲۲ ۲۳:۱۵:۴۹
کافه گلدون

کافه گلدون از سال 96 با نام گلدوناریوم فعالیت خود را  آغاز کرد و در سال 97  کافه گلدان ، با تیم جوانی متشکل از متخصصین حوزه های مدیریت کسب و کار، کشاورزی، بازاریابی، روانشناسی و معماری، به راه اندازی وبسایت کافه گلدون پرداخت تا منبعی جامع برای تمامی دوست داران گل و گیاه باشد.
درباره ما

تلفن ثابت: ۰۲۱۷۱۰۵۳۱۹۳

کانال تلگرام و پیج اینستاگرام:
cafegoldoon_com@