پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
زینب خادملو
تعداد سوال: ۱
تعداد بازدید ۳۳۷
سلام وقت بخیر من الان دوروزه گیاه بنسایمو تغییر مکان دادم و گزاشتم تو نور مستقیم رو بالکن اخه حدود پنجماهی میشه دارم قبلا پشت پنجره بود با نور ملایم، اخه دیدم رشدی نکرده فکر کردم شاید از نورشباشه الانرو گلم لکه های قهوهای ایجاد شده حالت سوختگی وریزشداره من نه ازجزیزه استفاده میکنم نه کود خاصی دادم
کارشناس شماره ۲
تعداد سوال: ۰
سلام وقتتون بخیر لکه ها بخاطر تابش نور مستقیم بوده حتما گیاه رو با فاصله دومتری از نور قرار بدید برای تامین رطوبتش زیرش جزیره بگذارید و به شکل منظم کوددهی کنید اسید هیومیک سه ماه یکبار امینو اسید ماهی یکبار کودبونسای ماهی یکبار
زینب خادملو
عذر خواهی میکنم من عکس کامل گلمو براتون فرستادم مقدار ابی کباید بهش بدم چقدره ؟ هر هفته بایذ ابیاری شه ؟ الان ک داره زمستون و پاییز میرسه ابیاری به چه شکل انجام شه ؟
زینب خادملو
من گیاه بنحامین دارم اینم رو بالکن کزاشتم نور مستقیم میخوره روی برگاش لکه های سوختگی ایجاد شده ومن هر هفته یکلیتر اب میدم و هر روز غبار پاشی تا الان از کود و جزیزه استفاده نکردم رشدش تقریبا کمه عکسشو براتون گزاشتم ایا طرز ابیاری من درسته ؟!
زینب خادملو
با عرض پوزش گیله اگلونما من نور فیلتر شده داره ( از پشت پنجره ) حدود یکهفته بسیاری از برگاش حالت چروکییده و زرد پیدا کرده ابیازی هر هفته یکلیتر میدم از کود خاص و جزیزه تا ب حال استفاده نکردم
کارشناس شماره ۲
تعداد سوال: ۰
ببینید هر تاپیک مخصوص یک گیاه هست برای گیاهان دیگه هم دقیقا تابش نور مستقیم براشون مناسب نیست و ابیاری با خشک شدن یک سوم خاک انجام بشه و برای هرسه جزیره جهت بالا بردن رطوبت گیاه لازمه