پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت

صادق محمدی پور

تعداد سوال: ۱

لوله ای شدن برگ بنت قنسول ویژه

تعداد بازدید ۱۵۴۷

برای رشد بهتر لطفا راهنمایی بفرمایید من هر وقت خاکش به اندازه ی دو بند انگشت خشک شد بهش آب می دم در ضمن این مقدار نور کافیه از کود مایع هم استفاده می کنم البته ماهی یکبار

تصویر ارسالی
۱۴۰۱-۰۶-۲۸ ۱۴:۰۷:۱۵

کارشناس شماره ۱

تعداد سوال: ۰

سلام وقت بخیر . لوله ای شدن میتونه بعلت گرم و خشک بودن محیط و کمبود رطوبت و وجود آفت ایجاد بشه . لطفا بفرمایید در هر نوبت آبیاری چقدر آب در گلدان میریزید ؟

۱۴۰۱-۰۶-۲۸ ۲۰:۲۴:۴۴

صادق محمدی پور

مقداری که اب اضافی کمی از گلدان خارج بشه در ضمن کولر اتاق کثرا روشن و اتاق خنک است

۱۴۰۱-۰۶-۲۸ ۲۰:۳۴:۰۹

کارشناس شماره ۱

اگر گیاه روبروی کولر قرار داره جاش رو تغییر بدید . زیرو روی برگها رو با دقت بررسی کنید و اگر اثری از آفت مشاهده کردید عکسش رو ارسال کنید تا سم مناسب رو بهتون معرفی کنیم . برگهای اسیب دیده را جدا کنید تا گیاه زودتر برگ جدید بزند . کوددهی را کاملا متوقف کنید .

۱۴۰۱-۰۶-۲۸ ۲۲:۳۴:۰۳

صادق محمدی پور

گیاه در معرض هوای غیر مستقیم کولر کنار پنجره یعنی بالای کولر است امروز که با دقت بررسی کردم چیزی ندیدم

۱۴۰۱-۰۶-۲۸ ۲۲:۳۹:۲۲

کارشناس شماره ۱

برگها رو جدا کنید تا گیاه برگ جدید بزنه . سعی کنید محیطش نوسان دما نداشته باشه . کوددهی متوقف شود . آبیاری زمانی که خاک نسبتا خشکه انجام بشه .

۱۴۰۱-۰۶-۳۰ ۰۹:۴۴:۰۲

صادق محمدی پور

نکاتی که شما فرمودید رو اجرا می کنم فقط جزیره درست کردن حالش رو بهتر می کنه؟

۱۴۰۱-۰۶-۳۰ ۰۹:۴۶:۵۷

کارشناس شماره ۱

بله رطوبتش بصورت یکنواخت تامین میشه .

۱۴۰۱-۰۷-۰۲ ۰۵:۱۶:۲۸
کافه گلدون

کافه گلدون از سال 96 با نام گلدوناریوم فعالیت خود را  آغاز کرد و در سال 97  کافه گلدان ، با تیم جوانی متشکل از متخصصین حوزه های مدیریت کسب و کار، کشاورزی، بازاریابی، روانشناسی و معماری، به راه اندازی وبسایت کافه گلدون پرداخت تا منبعی جامع برای تمامی دوست داران گل و گیاه باشد.
درباره ما

تلفن ثابت: ۰۲۱۷۱۰۵۳۱۹۳

کانال تلگرام و پیج اینستاگرام:
cafegoldoon_com@