پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
ایمان ایمانی
تعداد سوال: ۱
تعداد بازدید ۱۲۵۵
با سلام و احترام من نزدیک یکماه هست این گیاه زیبا را خریداری کرده ام. حدود ده روز به این گیاه کم آب دادم تعداد زیادی از برگ ها لبه سوخته و خشک شد و در طی چند روز خود برگها می افتادند سه چهار برگ از دست داد. آب دادن را هر ۵ روز یکبار انجام میدهم. شرایط بهتر شده اما تعدادی از برگها حالت دور برگ خشک شدگی داره. ممنون میشوم راهنمایی کنید گلدان را نزدیک پنجره شمالی گذاشته ام و هر روز پرده را کنار میزنم. برگ های بالایی کاملا سالم هستند. من هیچگاه اسپری آب انجام نداده ام. یکبار برگ های آن را دستمال مرطوب کشیدم.
کارشناس شماره ۲
تعداد سوال: ۰
سلام وقت بخیر زهکش زیر گلدون باز هست یعنی آب که میدید آب اضافی خارج میشه؟ وسطح برگ غبار پاشی هم میکنید؟
ایمان ایمانی
سلام بله بله خوب، خاک خوب، پوکه زیر گلدان ریختم تا ارتفاع ۱۶ سانت من دو هفته ابتدایی کاشت کم آب دادم...
ایمان ایمانی
غبار پاشی خیر اصلا
کارشناس شماره ۲
پس با توجه به مواردی که گفتید و از زهکش خاک اطمینان دارید بهتره گیاه رو از خاک خارج کنید و سلامت ریشه رو بررسی کنید .اگر پوسیدگی در ریشه مشاهده کردید لازمه کامل جدا بشه و در محلول قارچکش قرار بدید به مدت ۲۰ دقیقه بعد دوباره در خاک جذید کاشته بشه
ایمان ایمانی
درود بر شما پس کم آبی یا عدم غبارپاشی باعث این حالت نشده؟ من فقط یک ماه هست این را خریداری کردم زمانی که به این گلدان انتقال دادم ریشهایی از زیر گلدان آن خارج و پوسیده شده بود و من آنها را جدا نکردم. در مورد کود دهی و اینکه این برگهای لبه خشک شده را جدا کنم؟ لطفا راهنمایی کنید. با تشکر
ایمان ایمانی
سوال آخر من را پاسخ ندادین!
کارشناس شماره ۲
سلام وقت بخیر بله متاسفانه نت قطع بود بله ببینید اگر ریشه ها پوسیدگی داشت علاوه بر جدا کردن ریشه های پوسیده لازمه خاک تعویض بشه و قسمت باقی مونده ریشه با قارچکش ضدعفونی بشه و بعد از کاشت مجدد در خاک جدید هم اولین ابیاری با قارچکش انجام بشه حتما ریشه رو مجدد چک کنید و بعد از اون غبار پاشی نکنید بین دو ابیاری اجازه بدید نصف ارتفاع خاک گلدون خشک بشه گلدون رو در محیطی با نور خوب اما غیرمستقیم قرار بدید