پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت

سید مهدی

تعداد سوال: ۷

گیاه آنتوریم خشک و زرد شده ویژه

تعداد بازدید ۲۵۸

سلام ظهرتون بخیر این آنتونیو صورتی رو ۸ ماهه دارم و فقط یک دانه گل می داد و خشک می شد و بعد گل بعدی . ولی گل ها مدام کوچک تر می شد . که چندی پیش آبیاری کردم و یک هفته ی بعد آمدم همه گیاه زرد و خشک شده بود و گلی هم نداشت . بنده سعی می کردم هر روز و یا یک روز درمیان با آب پاش هم مرطوب کنم . گلدان پشت شیشه بالکن که بابای یک پنجره است و نوری زیادی دریافت می کند

۱۴۰۱-۰۶-۳۰ ۱۲:۴۰:۲۰

سید مهدی

بنده عکسی از کل گلدان و گل برگ ها و نور آفتاب که البته در ساعت۱۲ ظهر است و نور تقریبا حرکت می کند و در کل روز تقریبا نور دریافت می کند

تصاویر ارسالی
۱۴۰۱-۰۶-۳۰ ۱۲:۴۵:۳۴

سید مهدی

تصاویر ارسالی
۱۴۰۱-۰۶-۳۰ ۱۲:۴۹:۱۷

کارشناس شماره ۲

تعداد سوال: ۰

تصاویر ارسالی
۱۴۰۱-۰۶-۳۰ ۱۳:۱۹:۲۴

کارشناس شماره ۲

سلام وقتتون بخیر آبیاری زیاد هست و گیاه دچار پوسیدگی ریشه میشه لازمه گیاه رو خارج کنید و ریشه رو بررسی کنید اگر پوسیدگی داشت قسمت های پوسیده رو جدا کنید و قسمت باقی مونده رو در قارچکش قرار بدید و بعد ذر خاک جدید بکارید و اصلا غبار پاشی نکنید برای بالا بردن رطوبت از دستگاه بخور سرد یاساخت جزیره استفاده کنید و جهت گلدهی هم لازمه ماهی یکبار کودپتاسیم بالا و فسفربالا و یاکودگلدهی به گیاهتون بدیذ

محصولات پیشنهادی برای مشکل این گیاه
کود گل دهی کود برگ دهی کود تقویت ریشه
۱۴۰۱-۰۷-۰۱ ۱۱:۴۳:۵۵

سید مهدی

سلام ظهرتون بخیر جسارتا۱_ قسمت های پوسیده ی ریشه را چه زور و چگونه در قارچ کش قرار دهم ؟؟؟ ( یعنی ریشه را تکان داده و در مخلوط آب و قارچ کش قرار دهم و یا ریشه را پس از اصلاح قسمت های پوسیده در خاک جدید بکارم و بعد قارچ کش بدهم ؟؟؟) ۲_ برای قارچ کش چه سمی استفاده کنم ؟؟؟ و چه مدت باید استفاده کنم ؟؟؟( بنده سم قارچ کش کاربندازیم و مانکوزب قبلا برای گیاه دیگری استفاده کردم و دارم )۳_شرایط نگهداری گیاه آنتوریم ( شامل نور خورشید و آب و رطوبت و دما و....) دقیقا چگونه باید باشد ؟؟؟ در زمان خرید فروشنده تاکیید کردند که رطوبت باید به حدی باشد که روی خاک خزه ببندد و حداقل چند روز در هفته روی خاک گیاه غبار پاشی کنید تا یک لایه نازک و یا یک فیلمی از آب روی خاک را بپوشاند و به مرور خزه می بندد. ولی بنده سعی می کردم با روزی ۱ الی ۲ بار غبار پاشی در هفته رطوبت را تامین کنم ولی خاک خزه نبست . و ضمنا سعی می کردم فقط هفته ای یکبار که خاک خشک می شود آبیاری را انجام دهم ( بنده گیاه را دی بالکن که تقریبا در تمامی روز نور خورشید دریافت می کند و هفته یکبار آبیاری می شد ) ۴_ منظورتون از روش جزیره قرار دادن گلدان در یک زیر گلدانی با مقداری سنگ که آب در زیر گلدانی باشد و گلدان روی سنگ ها قرار بگیرد ؟؟؟۵_ در مجاورت این گلدان آنتوریم ، ۲ گلدان سانسوریا موجود است. استفاده از دستگاه بخور و رطوبت برای آنتوریم اختلالی برای سانسوریا ایجاد نمی کند ؟؟ ۶_ برای استفاده از دستگاه بخور سرد ، دستگاه های خیلی کوچک بخور سرد ۵ ولتی کفایت می کند؟؟ و یا دستگاه پیشرفته تری و بخار بیشتری لازم است؟؟؟ ( جسارتا بخور سرد های ۵ ولتی که با شارژر موبایل کار میکند ) ۷_ برای تشخیص ریشه ی پوسیده ،هر قسمت ریشه که قهوه ای و نازک بود پوسیده ، و ریشه های سفید ، سالم هستند؟؟؟ ۸_ برای گلدهی زیاد تر این کود های پتاسیم و فسفر بالا را هر هفته بدهم ؟؟؟ و در زمستان هم باید کودکی صورت گیرد ؟؟؟ و آیا تفاوتی در کو دهی و یا مت تکرار آن در رمستان و تابستان موجود است ؟؟؟ ( من قبلا هر یک هفته درمیان کود صورتی رنگ و گاهی کو رنگ آبی ۲۰ می دادم اما فقط ۱ گل می داد که هر بار گل بعدی کوچک تر می شد و سریع گل قبلی قهوه ای و خشک می شد ) ۹_ کود های که عکس آن را قرار دادید ، کود برگ ، ریشه برای درمان و ضروری است و یا برایسلامت گیاه و گلدهی است ؟؟ و در صورت ضرورت هر چند وقت یکبار باید استفاده شوند

۱۴۰۱-۰۷-۰۱ ۱۵:۰۳:۲۲

کارشناس شماره ۲

بله کودهایی که براتون گذاشتم جهت تقویت گلدهی و تقویت ریشه ضروری هست برای تامین رطوبت یک زیر گلدانی با قطری سه برابر قطر گلدون زیر گلدون قرار بدید و داخل زیر گلدونی و با سنگریزه پر کنید و نصف ارتفاع سنگ ها آب بریزید و در رابطه با نگهداری این گیاه بین دو ابیاری اجازه بدید یک سوم ارتفاع خاک خشک بشه و در هر ابیاری گیاه رو سیراب کنید تا اندازه ای که چند قطره آب از زیر گلدون خارج بشه نور خوب غیر مستقیم میخواد و غبار پاشی لازم نداره و زمانیکه گیاه دچار لکه برگی و یا افت هست لازمه گیاه رو قرنطینه کنید چون میتونه بیماری و افت رو به سایر گیاهان منتقل کنه برای درمان این مشکل هم از قارچکش کاربندازیم استفاده کنید و حتما چک کنید ریشه رو تا جایی که نرم هست و یا پوسیدگی داره جدا کنید و از خاک جدید استفاده کنید

۱۴۰۱-۰۷-۰۲ ۰۰:۲۶:۲۴
کافه گلدون

کافه گلدون از سال 96 با نام گلدوناریوم فعالیت خود را  آغاز کرد و در سال 97  کافه گلدان ، با تیم جوانی متشکل از متخصصین حوزه های مدیریت کسب و کار، کشاورزی، بازاریابی، روانشناسی و معماری، به راه اندازی وبسایت کافه گلدون پرداخت تا منبعی جامع برای تمامی دوست داران گل و گیاه باشد.
درباره ما

تلفن ثابت: ۰۲۱۷۱۰۵۳۱۹۳

کانال تلگرام و پیج اینستاگرام:
cafegoldoon_com@