پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
اسلامی
تعداد سوال: ۱
تعداد بازدید ۱۸۱۰
سلام وقت بخیر گیاه من ابتدا چندتا لکهی زرد و قهوهای روی برگش پیدا شد، بعد هم ساقهاش افتادگی پیدا کرد و شل شد. من با یه چوب نگهش داشته بودم ولی موقع غبار پاشی چوب افتاد و ساقش کاملا حالت شکستگی پیدا کرد. دوتا ساقه دیگه هم دارن شل میشن یک ماه میشه که خریدیمش، دستگاه بخار نداریم و فقط با اسپری آب غبار پاشیش میکنم، اول تو نور مستقیم پنجرهی جنوبی بود تقریبا ولی الان یک هفتهای میشه از نور مستقیم بیرون اوردمش، این هفته یکبار کود ۱۲-۱۲-۳۲ و یکبار کود ۲۰-۲۰-۲۰ دادم بهش، محلول قارچ کش هم به برگ هاش زدم هم پودرش رو با آب قاطی کردم به خاکش دادم. آبیاریش یک روز درمیون بود اول الان دو روز درمیون میدم. دو هفتهای میشه آب از زیرش بیرون نمیاد هرچقدرم با سیخ چوبی از پایین سعی میکنم باز کنم باز هم درست نمیشه. گل هم داشت که دو روزی هست که باز شده و دونههای قرمز داره، اونارم لطفا بهم بگید کی و چجوری باید بکارم 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
کارشناس شماره ۲
تعداد سوال: ۰
سلام وقتتون بخیر لطفا عکس گیاهتون هم ارسال کنید پشت برگ حالت تارعنکبوت ریزهم میبینید؟ وگل گیاه رو جدا کردید؟
اسلامی
تعداد سوال: ۱
گل رو جدا نکردم هنوز نمیدونم چجوری باید جدا کنم پشت برگ هم یه چیزای سفیدی بود که پاکشون کردم حالا نمیدونم تار عنکبوتی بود یا نه عکس که میزارم کامنتم ارسال نمیشه کلا
کارشناس شماره ۲
تعداد سوال: ۰
عکس رو به واتسپ یاتلگرام این شماره ارسال کنید ۰۹۱۸۳۱۶۱۰۲۸