پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
محمدحسن زارعی
تعداد سوال: ۱
تعداد بازدید ۷۹۵
سلام وقت بخیر. من این فیکوس رو حدود یک سال پیش خریدم و حدود ۷ ماه پیش هم از یک باغ گل یک کارشناس اوردم خاکش رو عوض کرد. از زمانی که خریدم هیچ برگ جدیدی نداده و سر شاخه هاش هم برگای جدیدش خشک شدن .. توی عکس ها مشخصه (برگ جدید قبلی شسکته و الان مشابه زمانیه که خریدمش) قبلا هم یه فیکوس کوچک تر داشتم که اونم همینجوری شد. رشد نکرد و بعدش هم ۲ هفته نبودیم و خراب شد. شرایط خونه رو بگم: روبروی پنجره شمالی بوده و نور نسبتا خوب و غیر مستقیمی دریافت میکرده. جلوی دریچه کولر نبوده ولی خب باد بهش میرسیده یکم. ابیاری هرموقع ۱۰ سانت از خاک خشک میشد میدادم و کود تقویتی هم هر ماه یکبار میدادم که نمیدونم دقیق کودش چی بوده ولی از همون باغ گل توصیه کرد بدم. الان یک ماهه که اساس کشی کردیم به خونه جدید و شرایط این خونه بهتره. روبروی پنجره جنوبیه و نور خوبی داره.. باد کولر اصلا بهش نمیرسه بعد از اساس کشی یکی از شاخه هاش که روبروی نور غیر مستقیم پنجره هم بوده برگای وسطش از وسط یکم داره زرد میشه و خود شاخه هم یکمی شل شده انگار.. برگای بالاش هم یکمی افتاده.. و شل و ول شدن البته توی یکی دو روز گذشته بهتر شدن. مشکلی که دارم اینه که از وقتی خریدمش سعی کردم خیلی مراقبت کنم و تا الان برگ زیادی از دست نداده و حالش ثابت مونده تقریبا ولی خب رشد نمیکنه .. هیچیااا. راهنمایی کنید لطفا
محمدحسن زارعی
این هم سر هر کدوم از شاخه ها:
کارشناس شماره ۲
تعداد سوال: ۰
سلام وقتتون بخیر در رابطه با فیکوستون چندتا نکته لازمه بدونید برگ ها علایم لکه قارچی از حاشیه نشون دادن همون لکه های قهوه ای که از اطراف برگ شروع شده این حالت میتونه به خاطر ابیاری نامنظم یا بسته بودن زهکش گلدون باشه برای ابیاری فیکوس لازمه اجازه بدید حداقل نصف ارتفاع خاک گلدون خشک بشه بعد ابیاری کنید و هربار چک کنید اب اضافی از انتهای گلدون خارج بشه و مورد بعدی اب سطح برگ ها اسپری نکنید اگر تهویه هوه کنار گیاه برقرار باشه براش عالیه پشت برگ هارو چک کنید اگر علایمی از وجود افت مثل دونه های ریز سیاه یا برجستگی و چسبندگی خاصی دیدید اطلاع بدید گیاهتون علایم کمبود مواد غذایی هم داره موارد مورد نیاز تقویت و درمانشو براتون میزارم اسید هیومیک سه ماه یکبار اهن دوماه یکبار کود ریشه زا ماهی یکبار جلبک دریایی ماهی یکبار قارچکش هم حتما تهیه کنید دو نوبت به شکل ابیاری با فاصله 7 روز به گیاه بدید و سطح برگ هایی که لکه دارند هم دوبار به فاصله 7 روز اسپری کنید اگر لکه ها بزرگتر شدند لازمه از ریشه خارج کنید و قسمت های پوسیده ریشه کامل جدا بشه
محمدحسن زارعی
سلام مجدد، من چون کامنتام محدوده سوالامو یک جا میپرسم، خواهشا پاسخ بدید همه رو. ممنون: - پشت برگ هارو چک کردم، اکثرشون اوکی بود و تمیز بود. همین شاخه ای که میگم یکمی مشکل داره یکی از برگاش عجیب بود ک عکس گرفتم ببینید. - اسپری آفت کش اینو دارم که استفاده میکردم و روی لکه ها میزدم، میتونم همینو با آب قاطی کنم و بدم یه گیاه؟ - این ۷ موردی که پیشنهاد دادید، سه تاش باز نمیشه و میگه صفحه پیدا نشد و ۲ تا هم موجودیش تموم شده. چطوری تهیه کنم اینارو؟ - در مورد همزمانی استفاده از این ها توضیح بفرمایید.. مثلا هیومیک اسید و آهن بعضی وقتا همزمان میشن، چکار کنم؟ (در واقع هر ۷ مورد پیش میاد که همزمان بشن ۲-۳ تایی باهم) -در مورد آبیاری حتما سعی میکنم نصف خاک خشک بشه و بعد آب بدم.. معمولا همیشه هم یکم آب از ته گلدون بیرون میاد، ولی خب حداقل ۲.۵ لیتر آب باید بدم که بیرون بیاد.. منطقیه؟ ممنون
محمدحسن زارعی
سلام وقت بخیر من همه مواردی که فرمودید رو خریدم، لطفا پیام قبلی رو هم پاسخ بدید، عکس های پیام قبلی رو هم همراه با عکس کودها براتون میفرستم اینجا، نمیدونم چرا عکس ها ارسال نمیشه و ارور میده. علاوه بر سوالات قبلی لطفا راهنمایی بفرمایید که: - تفاوت کود مایع آهن با کلات آهن چیه؟ همزمان باید استفاده بشه یا یکی کافیه؟ - لطفا راهنمایی کنید که مصرف همزمان این کودتا به چه شکلیه؟ با فرض اینکه هر هفته من آب میدم بهشون؟ مشکلی نداره در یک بار آب دادن ۲-۳ تا کود همزمان داخل آب باشه؟ لیست کودها: هیومیک اسید bio gia - جلبک دریایی bio gia - کلات آهن bio gia - کود مایع آهن پروتکت نیچر - کود ریشه زایی تایمکس - قارچ کش تایمکس ممنون
کارشناس شماره ۲
سلام وقتتون بخیر بله برای لکه قارچکش بزنید دوبار به فاصله ۸ روز سطح گیاه اسپری کنید و یک نکته کلی برای همه گیاهان زمانی که قارچکش یا افتکش استفاده میکنید بعد از اخرین سم پاشی اجازه بدید ۱۰ روز گیاه استراحت داشته باشه بعد کوددهی و شروع کنید در رابطه با کودها فرقی نداره کلات اهن یا اهن مایع فقط برای رقیق سازی طبق دستور روی بسته انجام بدید برای گیاهان برگ سبز دوماه یکبار بقیه گیاهان ( گلدار، ابلق، برگ رنگی) سالی دوبار اسید هیومیک سه ماه یکبار به همه گیاهان اهن و اسید هیومیک به شکل آب ابیاری جلبک دریایی ماهی یکبار به شکل محلول پاشی به همه گیاهان
کارشناس شماره ۲
کود ریشه زا هم تا اول اذر ماهی یکبار به شکل ابیاری از اذر تا اسفند ۴۵ روز یکبار و در رابطه با ابیاری اگر طبق چیزی که گفتید خشکی ارتفاع خاک و چک میکنید و اب اضافی هم از زیر گلدون خارج میشه بله درسته
محمدحسن زارعی
ممنونم، - جلبک دریایی به صورت محلول پاشی بهتره یا آبیاری؟ - پس اگر در یک نوبت آبیاری، ۲-۳ تا کود با هم قاطی بشه مشکلی پیش نمیاد درسته؟؟ - کود برگ دهی به چه شکلی باشه زمان بندیش؟
کارشناس شماره ۲
جلبک به شکل محلول پاشی بهتر هست و نه در هر نوبت یک کود استفاده کنید و بین کوددهی ۱۵ روز فاصله باشه .اصلا کودهارو باهم مخلوط نکنید