پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
کاربر
تعداد سوال: ۱
تعداد بازدید ۳۱۴
سلام وقتتون بخیر. چند وقتیه گیاه بونسای رو دارم یه مدت ریزش و قهوه ای شدن برگ هارو داشت و کود و سم و اینها رو استفاده کردم اما برگ هاش شروع به ریزش کرده مجددا . و یه حالتی شبیه به شته روی برگ ها و تنه اش ظاهر شده چیکار باید بکنم ؟؟
کارشناس شماره ۱
تعداد سوال: ۰
سلام وقتتون بخیر .لطفا تصویر گیاه رو ارسال کنید. و بفرمایید که گیاه از نظر نور در چه محیطی قرار داره و نحوه ی ابیاری به چه صورته ؟ ایا برگها حالت براق و چسبندگی هم دارند ؟
کاربر
توی محیط حال پذیرایی خونه اس و نور آفتاب و اینها نداره و شب ها نور مهتابی داره فقط . آبیاری هم یا به صورت جزیره میباشد یا هر هفته ای یکبار توی زمستون . یه بار ک ضد قارچ ب گیاه زدم لکه های سفید کمربوط ب ضد قارچ بود روی برگ ها موند اما الان اون برگ هایی ک خدمتتون گفتم حالت شته طور داره بله چسبنده هست که دو یا سه تا برگش هشت . حالا نمیدونمچیکار کنم برگ هاش داره میریزه و خیلی از این موضوع ناراحتم
کاربر
توی محیط حال پذیرایی خونه اس و نور آفتاب و اینها نداره و شب ها نور مهتابی داره فقط . آبیاری هم یا به صورت جزیره میباشد یا هر هفته ای یکبار توی زمستون . یه بار ک ضد قارچ ب گیاه زدم لکه های سفید کمربوط ب ضد قارچ بود روی برگ ها موند اما الان اون برگ هایی ک خدمتتون گفتم حالت شته طور داره بله چسبنده هست که دو یا سه تا برگش هشت . حالا نمیدونمچیکار کنم برگ هاش داره میریزه و خیلی از این موضوع ناراحتم
کارشناس شماره ۱
تعداد سوال: ۰
گیاه را با سم حشره کش سمپاشی کنید ، سمپاشی را در داخل منزل و در معرض نور زیاد انجام ندید. بعد به گیاه نور کافی برسونید لامپ مهتابی براش کافی نیست . آبیاری را در زمان خشکی خاک انجام بدید. لینک سم رو براتون میزارم . اگر با یکبار سمپاشی باز هم افت را مشاهده کردید ، دو هفته بعد سمپاشی را تکرار کنید .