پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
اسما پورمحمد
تعداد سوال: ۴
تعداد بازدید ۲۴۶
سلام وقت بخیر من دوتا سیکاس دارم یکیش بعد از مدتها جونه زدولی بلافاصله برگاش شل شد و در نهایت کاملا از تنه جدا شد یکی دیگش هم کلا برگاش زرد شد و بعدم ریخت.انتهای برگای که ریخته بود هم حالت سفیدی داشت و نرم بود .الان یکیش فقط تنه گیاه باقی مونده اون یکی هم برگاش داره دونه دونه میریزه نمیدونم افت داره یا مشکل دیگه .میشه که درست شه؟
کارشناس شماره ۱
تعداد سوال: ۰
سلام وقت بخیر ایا تنه ی گیاه هم نرم شده ؟ نحوه ی آبیاری به چه صورته ؟ ایا غده ی گیاه از خاک بیرونه ؟
اسما پورمحمد
سلام آبیاریش خیلی منظم نبود بعد که دیدم زیاده کمتر بهش اب دادم ولی دیگه برگاش ریخت غذش از خاک بیرون بوده ولی الان یکیش فقط خود غدش مونده
کارشناس شماره ۱
اگر غده سفت و محکم باشه دوباره برگ میزنه . البته چون الان در فصل سرد قرار داریم ممکنه خیلی طول بکشه مگر اینکه محیطش گرم و پرنور باشه . آبیاری باید زمانی که خاک خشکه انجام بشه . تشنگی مفرط و یا افراط و تفریط در آبیاری میتواند باعث زردی و ریزش برگها شود . البته بهتره غده را از خاک خارج کنید و ببینید که ریشه دچار پوسیدگی شده یا خیر ؟ اگر ریشه پوسیده بود غده را در ماسه ی نرم قرار بدید تا دوباره ریشه دار شود.
اسما پورمحمد
سلام وقت بخیر غده گیاه سفته ولی اگه من بخوام ریشه رو چک کنم هوا نمیخوره که خراب شه؟ الان نیازی نیس بهش اهن یا کود خاصی بدم؟ من تو منطقه جنوب استان فارسم زودتر برگ میده یا طول میکشه؟ و فکر کنم خاکش خیلی سبک باشه براش چه نوع خاکی مناسبشه؟
کارشناس شماره ۱
اگر در محیط گرم نگهداری بشه مشکلی برای ریشه پیش نمیاد . فعلا تا برگ جدید نزده نیازی به کوددهی نیست ، اگر هوا ی شهرتون در حال خنک شدن باشه ، برگدهی طول میکشه و ممکنه تا گرم شدن مجدد هوا به تعویق بیافته مگر اینکه محیط نگهداری گرم و پرنور باشه . خاکش باید ترکیبی از خاکباغچه و ماسه و خاکبرگ باشه و کلا بافت خاکش باید متوسط باشد .