پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
محمد
تعداد سوال: ۱
تعداد بازدید ۱۰۴۳
سلام وقتتون بخیر من تقریبا دوماه که این گیاه رو گرفتم ، هفته ای یکبار بهش آب میدم تقریبا یک لیوان آب جوشیده که سرد شده ، ولی از زیر گلدون آب خارج نمیشه ، یکبار هم برای این مشکل بردمش پیش یه نفر که خاک گلدون عوض میکرد و ایشون گلدون رو هم عوض کردن و پوکه ریختن کف گلدن ولی مجددا آب از زیر گلدون خارج نمیشه و الان برگ هاش انگار دارن زرد میشن و لبه برگ ها کاسه ای شده لطفا من رو راهنمایی کنید
کارشناس شماره ۱
تعداد سوال: ۰
سلام وقت بخیر ایا خاک گلدان ، خاک کاکتوس هستش ؟
محمد
بله خاک کاکتوس هست
کارشناس شماره ۱
به گیاه هوای تازه برسونید . ابیاری را در زمانی که خاک گلدان خشکل انجام بدید اما کمی بیشتر از یک لیوان بهش اب بدید سعی کنید محیطش نوسان دما نداشته باشه و باید نور کافی داشته باشه . یکبار بهش سم کنفیدور بصورت ابیاری بدید . سمپاشی را در داخل منزل و در معرض نور زیاد انجام ندید
محمد
مچکرم من یه نخل ماداگسکار هم دارم و مثل همون افور بیا هر هفته یک لیوان بهش آب میدم و اونم آب از گلدونش خارج نمیشه و خاکش هم خاک کاکتوس هست و الان چند روزی هست برگ هاش رزد شدن لطفا راهنمایی بفرمایید
کارشناس شماره ۱
اگر برگها از زیر زرد میشن بعلت گرما و کمبود اب هستش .
محمد
این مربوط به فصل خزان نمیشه؟؟ و اینکه این جایی که گذاشتمش پشت پنجره جنوبی هست و نور غیر مستقیم خورشید رو هم داره لطفا راهنمایی کنید
کارشناس شماره ۱
فصل خزان اگر جاش خنک باشه و ابیاری زیاد باشه برگش میریزه و تنه هم به مرور میپوسه ، اگر در فصل خزان جاش گرم باشه چندان ریزش برگ نخواهد داشت و فقط رشدش متوقف میشه . سعی کنید اگر جاش خنکه ، خاک رو زیاد خیس نکنید . فاصله ی بین دو ابیاری رو بیشتر کنید
محمد
سلام بله جاش خنک هست و شایدم یکم سرد چون کنار پنجره هست و کنار افوربیا هست الان تقریبا یک متر از پنجره فاصلش دادم و فاصله آبیاری رو هم از یک هفته به ده روز تغییر میدم. آیا برای افوربیا هم گرم بودن بهتر هست؟
کارشناس شماره ۱
بله افوربیا با سرما هم خزان میکنه و هم مستعد بیماری قارچی میشه . سعی کنید حتما در فاصله ی بین دو آبیاری گیاهاتون خاک خشک باشه و تا زمانی که خاک رطوبت داره از آبیاری پرهیز کنید