پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
ziya
تعداد سوال: ۳
تعداد بازدید ۲۱۶
سلام وقتتون بخیر کروتون من دچار شپشک آردآلود شده من سم کنفیدور تهیه کردم چطور باید استفاده کنم ازش که به گلم آسیب نزنه؟
کارشناس شماره ۲
تعداد سوال: ۰
سلام وقتتون بخیر سم کنفیدور رقیق شده هست؟ لطفا عکس روی بسته رو ارسال بفرمایید اگر رقیق نشده باشه سه بار به فاصله 9 روز لازم هست سطح برگ اسپری کنید و داخل خاک هم بدهید هرباریک سی سی از سم در یک لیتر اب حل کنید و اسپری کنید
کارشناس شماره ۲
بله حتما یک نوبت جهت پیشگیری به بقیه هم بدید ولی به کروتون سه نوبت به فاصله 9 روز اسپری کنید
ziya
خیلی ممنونم ازتون. پس شد یک نوبت به همه ی گلدون هام با آبیاری؟و سه نوبت هم به کروتن فقط اسپری، یا اونم همراه با آبیاری؟
کارشناس شماره ۲
بله دقیقا گیاه الوده سه نوبت به فاصله ۹ روز اسپری پاشی و ابیاری و گیاهان سالم جهت پیشگیری یک نوبت اسپری پاشی
ziya
سلام وقتتون بخیر باشه ? من همونطور که گفتید به کروتون آفت کش دادم بیشتر برگهای ریخته طبیعیه؟ و اینکه یه اسپاتی فیلیوم هم دارم که برگهاش سیاه میشن حالت خشک به خودشون میگیرن،میشه لطف کنید بگید چیکار کنم براش؟??
ziya
کارشناس شماره ۲
بله برگ های الوده ضعیف بودن مهم اینه برگ های جدید ریزش نداشته باشن وسوال گیاه بعدی و لطفا در تالار جدا مطرح بفرمایید هر تالار برای یک گیاه هست