پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
نرگس عموئی
تعداد سوال: ۱
تعداد بازدید ۳۶۵
سطح خاکش تا چندسانت که خشک میشه آبیاری میکنم فاصله ش با پنجره حدودا سه متره دمای خونه و محیط هم ۲۲ درجه لطفا راهنماییم کنید😔
کارشناس شماره ۲
تعداد سوال: ۰
سلام وقتتون بخیر غبار پاشی هم میکنید؟
نرگس عموئی
نرگس عموئی
سه روز از پرسیدن سوال من گذشته و هنوز پاسخی دریافت نکردم ایده ی خوبیه روزی چندصدنفر پیام بدن و بیست تومن واریز کنن.شما هم با شعار پاسخگویی در کمتر از ۲۴ ساعت مردمو احمق فرض کنید و خیلی راحت تو یه روز چندین میلیون پول حروم بگیرید! هه...
کافه گلدون
با سلام و وقت بخیر.دوست عزیز کارشناس کافه گلدون دوروز پیش سوال شمارو چک کردن و همونطور که داخل قوانین و مقررات توضیح داده شده بعلت کامل نبودن توضیحات مجبور به پرسش دوباره از شما شدن.چنانچه در ابتدا کامل شرایط نگهداری رو مطرح میفرمودین همون روز پاسخ سوالتون رو دریافت میکردین.متاسفانه کارشناس مربوطه دیروز دسترسی به اینترنت نداشتن و این مورد استثنا بوده، از این بابت از شما پوزش میطلبیم، امروز حتما پرسش شمارو پاسخگو خواهند بود. همچنین چنانچه از روند پاسخگویی رضایت ندارید یک شماره کارت جهت عودت وجه پرداخت شده ارسال بفرمایید.
کارشناس شماره ۲
سلام وقت بخیر بخاطر تاخیر عذرخواهی میکنم به علت ضعیف بودن نت فقط یک روز در پاسخگویی سوال شما تاخیر داشتیم و همیشه سوالات نهایت در ۲۴ ساعت پاسخ داده میشه
کارشناس شماره ۲
گیاهتون درگیر افت هست و بخاطر غبار پاشی به خصوص در فضای بسته دچار بیماری قارچی هم شده غبار پاشی وکاملا متوقف کنید جهت کنترل افت سه بار به فاصله ۹ روز افتکش کنفیدور سطح برگ اسپری کنید همزمان به شکل اب ابیاری هم بدید و اگر از روند پاسخگویی رضایت نداشتید بفرمایید مبلغ عودت داده میشه