پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
نیلوفر فروردین
تعداد سوال: ۲
تعداد بازدید ۳۴۸
سلام چند وقتیه که ریشه های گیاه بامبو به رنگ سبز شده و سر برگهایش زرد مایل به قهوه ای شده البته قارچ کش استفاده کردم ولی مشکلش حل نشده و ریشه ها سبز هستن و جلوی نور مستقیم هم نیست ولی جوانه زیاد میزنه و برگه های تازه جوانه زده هنوز به رنگ سبز خیلی روشن مایل به زرد هست پا جوش زیاد دارد
کارشناس شماره ۲
تعداد سوال: ۰
سلام وقت بخیر برای تغذیه گیاهتون از کود مایع استفاده میکنید؟ اب ظرف از اب جوشیده هست یا اب شیر؟
کارشناس شماره ۲
در کنار این کود بهتره جلبک دریایی هم ماهی یکبار استفاده کنید و چون ریشه گیاه مستقیم با آب در تماسه از آب جوشیده سرد شده استفاده کنید
نیلوفر فروردین
ببخشید خاصیت جلبک دریایی برای بامبو چیه؟ چه خاصیتی داره؟ از کجا باید تهیه کرد؟
نیلوفر فروردین
ریشه های اولیه اش به رنگ تقریبا نارنجی بود الان چند وقتیه که تغییر رنگ داده و داره سبز لجنی میشه. الان با این وجود بازم باید از جلبک دریایی استفاده کنم؟ این مشکل تغییر رنگ ریشه ها با جلبک دریایی حل میشه؟
کارشناس شماره ۲
دست بزنید به ریشه ها اگر حالت نرم و لزج دارند ببرید داخل حموم و ریشه هارو کامل بشورید واز کودقبلی که دارید اصلا استفاده نکنید فعلا اب رو هم بجوشونید ببینید تغییری در وضعیت گیاه رخ میده؟
نیلوفر فروردین
باشه کود قبلی رو استفاده نمی کنم و از آب جوشیده سرد استفاده می کنم. ریشه ها رو هم میشورم اگر نرم و لزج بودن بعد از همین کود جلبک دریایی استفاده کنم یا کود دیگری؟
کارشناس شماره ۲
بله جلبک در کنار کود مخصوص بامبو البته از کود دیگری استفاده کنید این کودی که دارید ممکنه برای گیاهتون مناسب نبوده
نیلوفر فروردین
ببخشید نوع کود برای بامبو چی باشه؟
کارشناس شماره ۲
کود و قطره مخصوص بامبو