پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت

مریم انصاری

تعداد سوال: ۵

سفیدک زدن روی برگ گیاه پدیلانتوس ویژه

تعداد بازدید ۳۶۴۸

سلام یک ماه و نیم هست گل پدیلانتوس خریدم هفته اول خوب بود هفته دوم سفیدک روی برگهاش ظاهر شد، قارچ کش بهش زدم ولی باز سر ساقه هاش یعنی برگهای جوانش سفیدک میزنه و کلا برگهاش یکم بی جونه چیکارش باید بکنم تا دیگا لک سفید نزنه؟

۱۴۰۱-۱۱-۰۵ ۲۰:۵۹:۱۲

کارشناس شماره ۱

تعداد سوال: ۰

سلام وقت بخیر گلدان را در محیطی پرنور و گرم با تهویه ی مناسب قرار بدید ، رطوبت و ابیاری زیاد و تهویه ی نامناسب محیط باعث ایجاد سفیدک میشه . روی برگها آب اسپری نکنید و محیط گیاه نوسان دما نداشته باشه . اگر سوالی در این مورد دارید در خدمتتون هستم

۱۴۰۱-۱۱-۰۶ ۰۰:۱۲:۵۵

مریم انصاری

ممنون بابت پاسختون به نظرتون نزدیک شوفاژ بذارمش؟ آبیاریش هفته ای یکبار بوده ولی هیچ وقت بعد از آب دادن آب از زیر گلدان خارج نمیشه به نظرتون لازمه گلدان رو عوض کنم توی گلدون پلاستیکی بذارمش بهتر نیست؟برگهایی که حالت پودری روش ایجاد شده و معمولا ته برگها اینجوریه به نظرتون جدا کنم.

۱۴۰۱-۱۱-۰۶ ۰۱:۰۵:۲۰

کارشناس شماره ۱

بله سرشاخه ها رو جدا کنید . اگر اب از زیر گلدان خارج نمیشه زهکش ته گلدان را چک کنید که باز باشه . نزدیک شوفاژ نزارید با فاصله در جایی قرار بدید که کمی گرم باشه . نور و تهویه خیلی مهم هستند این دو عامل رو حتما براش فراهم کنید . نیازی به تعویض گلدان نیست

۱۴۰۱-۱۱-۰۶ ۰۹:۲۰:۳۸

مریم انصاری

یک سوال دیگه ای که دارم این سفیدک هایی که داره قابل انتقال به گلدانهای دیگه هست؟ یعنی اگه در مجاورت گلدانی قرار بگیره ممکنه اون رو آلوده کنه؟ و اینکه نیاز به قارچ کش یا کود نداره؟

۱۴۰۱-۱۱-۰۶ ۱۰:۰۰:۲۷

کارشناس شماره ۱

خیر قابل انتقال نیست .میتونید از سم قارچکش استفاده کنید اما اگر شرایط محیطی بهبود پیدا نکنه استفاده از قارچ کش تاثیر چندانی نخواهد داشت.

محصولات پیشنهادی برای مشکل این گیاه
قارچ کش (Fungicide)
۱۴۰۱-۱۱-۰۶ ۲۳:۵۲:۴۷
کافه گلدون

کافه گلدون از سال 96 با نام گلدوناریوم فعالیت خود را  آغاز کرد و در سال 97  کافه گلدان ، با تیم جوانی متشکل از متخصصین حوزه های مدیریت کسب و کار، کشاورزی، بازاریابی، روانشناسی و معماری، به راه اندازی وبسایت کافه گلدون پرداخت تا منبعی جامع برای تمامی دوست داران گل و گیاه باشد.
درباره ما

تلفن ثابت: ۰۲۱۷۱۰۵۳۱۹۳

کانال تلگرام و پیج اینستاگرام:
cafegoldoon_com@