پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
مهسا چاوشی
تعداد سوال: ۱
تعداد بازدید ۵۷۱
سلام، وقتتون بخیر من حدودا سه هفته پیش گیاه آمستل کینگ خریدم، ۱۰ روز پیشمتوجه لکه های قهوهای با حاشیه زرد روی بعضی از برگ ها شدم، بعضی از برگ ها هم یه دونههایی لکه کوچولوی قهوهای روشون بود، بعدش سم مانکوزب رو دو بار به فاصله ۶ روز روی برگها و ساقه غبار پاشیکردم و یه بارم باهاش آبیاری کردم. با اینکه این مدت برگهایی که حتی یه کمی به نظر آسیب دیده میومدن رو از گیاه جدا کردم اما الان یه دفعه ایی بعضی برگا لوله میشن، قهوهای میشن و میوفتن، اما حالت قهوه ای شدنشون مثل قهوهای شدن قارچ نیست.
کارشناس شماره ۲
تعداد سوال: ۰
سلام وقتتون بخیر گیاهتون چقدر با پنجره فاصله داره؟ افتاب مستقیم بهشون میخوره؟ و غبار پاشی میکنید؟
مهسا چاوشی
حدودا ۵ متر از پنجره جنوبیفاصله داره
مهسا چاوشی
و بخاطر اینکه قارچ داشت غبار پاشی نگردم
مهسا چاوشی
ببخشید چرا جواب نمیدین؟
کارشناس شماره ۲
پاسخ سوالتون طی 24 ساعت داده میشه ببینید بنجامین امستل در فصل پاییز و زمستان تا حدی به خواب میره و برگ ریزی داره ولی این برگ ریزی با علایم لکه برگی میتونه در اثر الودگی قارچی در ریشه باشه خشکی ارتفاع خاکشو چک کنید و با یک سیخ چوبی یکم خاک و زیر و رو کنید ببینید بوی کپک حس می کنید؟ اگذ چنین چیزی باشه لازمه ریشه گیاه بررسی بشه و گیاه از خاک خارج بشه برای اینکار نیاز به قارچکش و ضد تنش دارید بهتره اینکارو بدید گلخونه براتون انجام بده چون در صورت وجود پوسیدگی خاک هم باید تعویض بشه
مهسا چاوشی
ممنون از پاسختون، اگه چنین بوییرو احساس نکردم چطور؟ لازمه که با میزان قارچ کش بیشتری آبیاری بشه؟
کارشناس شماره ۲
ببینید قارچکش مانکوزب برای این مورد جوابگو نیست قارچکش تخصصی تر مثل کاربندازیم و یا رورال تی اس نیاز داره اگر ریزش برگ هرروز هست و متوقف نمیشه و جابجایی در جای گلدون نداشتید تنش ابیاری و دمایی خاصی نداشتید بهتره ریشه بررسی بشه
مهسا چاوشی
ریزش برگ مثلا توی سه چهار روز اصلا نیست توی یه روزم چند تا برگ میریزه، من دیشب جابهجاش کردم و اوردم بیشتر نزدیک پنجره. برای اینکه واقعا نمیدونستم باید براش چکاری انجام بدم. این قارچکش ها رو خودم میتونم برای گیاه استفاده کنم؟ یه سوال دیگه اینکه بقیه گلدونا رو باید ازش دور کنم؟
کارشناس شماره ۲
ببینید قارچ لکه برگی نیست پس به بقیه گیاهاتون منتقل نمیشه و اگر ریزش تا این حد هست حتما ببرید گلخونه ریشه رو بررسی کنن میتونید در منزل هم اینکارو انجام بدید ولی چون بهتره در گلخونه انجام بشه که تنش کمتر باشه و خاک هم تعویض بشه و ازشون بخواین براتون قارچکش سیستمیک استفاده کنن