پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
sarbakhteh setareh
تعداد سوال: ۱
تعداد بازدید ۲۶۷
سلام ,من یه درخت فیکوس لیراتا دارم که برگهاش داره قهوه ای و خشک میشه و اطراف گلدون پراز حشره های بالدار مشکی خیلی ریز میشه و همشون هم مرده ان،آبیاری من به این صورت هست که خاک رو چک میکنم اگر خشک بود یک لیترو نیم هر سری آبیاریش میکنم
کارشناس شماره ۱
تعداد سوال: ۰
سلام وقت بخیر . وجود حشرات در گلدان حاکی از اب و یا رطوبت زیاد است . در هر نوبت از آبیاری بهتر است حداقل دو سوم خاک نسبتا خشک باشد و بعد آبیاری انجام شود . البته در این فصل چون فیکوس تقریبا در حالت رکود قرار دارد باید به اینصورت آبیاری انجام شود و طبیعتا در فصل رشد (بهار و تابستان) باید ابیاری بیشتر انجام شود . اگر حشرات مرده هستند نیازی به سمپاشی نیست اما اگر حشرات زنده در خاک مشاهده کردید با سم دیازینون گیاه را سمپاشی کنید. قهوه ای و خشک شدن برگها و یا ریزش آنها بعلت آبیاری نادرست است . همچنین نوسان دمای محیط و یا تهویه ی نامناسب محیط هم میتواند باعث بروز این آسیب شود . که با کنترل موارد فوق میتوان از آسیب دیدن بیشتر گیاه ، جلوگیری نمود .
sarbakhteh setareh
تعداد سوال: ۱
پس ینی من چندروز یکبار آب بدمش؟چون خیلی بزرگه و حس میکنمنیاز به آب زیاد داره،الان باید دقیقا چیکار کنم
کارشناس شماره ۱
تعداد سوال: ۰
برای آبیاری روز تعیین نکنید . خاک را با سیخ چوبی تست کنید اگر دو سوم خاک نسبتا خشک بود آبیاری را انجام دهید . رطوبترسانی را اگر محیط خشک است میتوانید از طریق جزیره تامین کنید .