پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
سروناز سلیمانی
تعداد سوال: ۱
تعداد بازدید ۲۱۴
اوایل فاصله اش با پنجره نور گیر در متر بود الان فاصله رو کم کردم به تازگی خیلی سر برگاش و وسط برگاش خشک میشن
کارشناس شماره ۲
تعداد سوال: ۰
سلام وقتتون بخیر چند روز یکبار بهش اب میدید؟ و زهکش گلدون بازه؟ قارچکش به شکل ابیاری هم استفاده شده؟
سروناز سلیمانی
کارشناس شماره ۲
غبار پاشی و متوقف کنید وقتی گیاه درگیر بیماری قارچی هست اصلا نباید غبار پاشی کنید برای تامین رطوبتش از دستگاه بخور سرد یا جزیره استفاده کنید و اگر لکه ها در حال بزرگ شدن هستند لازمه ریشه بررسی بشه احتمال پوسیدگی ریشه وجود داره و برا ی ضدعفونی ریشه و کنترل قارچ باید از قارچکش قوی تر مثل کاربندازیم استفاده کنید
سروناز سلیمانی
چجوری باید ریشه رو چک کنم ؟ باید از خاک درش بیارم ؟
سروناز سلیمانی
و اینکه قارچ کار بندازیم رو هم میتونم بهش اسپری کنم ؟؟؟
کارشناس شماره ۲
بله 48 ساعت قبل ابیاری کنید بعد از 48 ساعت از پشت گلدون اروم ضربه بزنید گیاه قالبی خارج میشه بدون اینکه ریشه اسیب ببینه بعد چک کنید اگر پوسیدگی و نرمی بود یا بوی کپک از خاک میومد نشونه پوسیدگی ریشه هست لازمه قسمت الوده جدا بشه بعد باقی مونده ریشه رو حدود 10 دقیقه در محلول قارچکش قرار بدید و در خاک جدید بکارید دقت کنید لایه زیر گلدون حتما سنگ بریزید و زهکش باز باشه و بعد از کاشت مجدد ابیاری اول با قارچکش به کاربندازیم قابلیت اسپری پاشی به برگ هم داره فقط رقیقتر کنید و اسپری کنید
سروناز سلیمانی
میشه بدون اینکه درش بیارم هم قارچ کش بزنم؟?
کارشناس شماره ۲
بله فقط اگرپوسیدگی ریشه وجود داشته باشه و جدا نشه با قارچکش تنها درمان نمیشه خاک باید تعویض بشه قسمت الوده جدا بشه