پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
یگانه مان
تعداد سوال: ۱
تعداد بازدید ۱۷۹
سلام روزتون بخیر. خواهش میکنم به من کمک کنید گیاه فیلودندرونم حالش خوبه و چند تا برگ جدید هم داده . نزدیک به پنجره شمالیه . هفته ایی یه بار آبیاری کامل میشه و آب اضافی رو خالی میکنم. تقریبا هر روز مه پاشی میکنم. صبح زود حدود ساعت7صبح . چند روز پیش دیدم ری دو تا از برگ هاش لک افتاده . قلبم شکست . من خیلی دوستش دارم . خواهش میکنم کمک کنید
کارشناس شماره ۲
تعداد سوال: ۰
سلام وقت بخیر گیاهتون علایم پوسیدگی ریشه رو داره حتما لازمه ریشه چک بشه قسمت الوده و نرم ریشه جدا بشه و باقیمانده در قارچکش ضدعفونی بشه و در خاک جدید کاشته بشه اگر با قارچکش سیستمیک بیماری کنترل نشه گیاه در مدت کوتاهی ازبین میره و زمانی که لکه داره اصلا غبار پاشی نکنید
یگانه مان
تعداد سوال: ۱
سلام مجدد . از روزی که لکه ها رو دیدم نه آبیاری و نه غبار پاشی کردم. لازمه برگ ها رو قطع کنم؟ برای درمان ریشه باید ببرمش پیش گلفروشی یا خودم میتونم انجامش بدم؟ از دیروز احساس میکنم فاصله ی بین برگ ها زیاد شده . با اینکه ساقه ها همچنان قوی و سفت هستن ولی انگار گیاهم باز شده . جدا از درمان ریشه لازمه به بقیه برگ ها هم قارچ کش بزنم؟ کاش برای گیاه ها هم میشد دکتر خبر کرد.
کارشناس شماره ۲
بله الان هم دکتر داریم فقط خدمات حضوریمون فعلا غیر فعاله و من دکتری گیاهپزشکی دارم تمام تلاشمو میکنم تا جایی که بشه گیاهتون رو نجات بدیم برای تعویض خاک و گلدون به قارچکش و ضدتنش و خاک مناسب نیاز دارید و اگر خواستید در ویزیت ویدیویی میتونیم کمکتون کنیم
کارشناس شماره ۲
بله الان هم دکتر داریم فقط خدمات حضوریمون فعلا غیر فعاله و من دکتری گیاهپزشکی دارم تمام تلاشمو میکنم تا جایی که بشه گیاهتون رو نجات بدیم برای تعویض خاک و گلدون به قارچکش و ضدتنش و خاک مناسب نیاز دارید و اگر خواستید در ویزیت ویدیویی میتونیم کمکتون کنیم
کارشناس شماره ۲
و این لکه ها حتما نیاز به بررسی ریشه داره