پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
سیما طاهری پور
تعداد سوال: ۱
تعداد بازدید ۷۸۴
ریزوم گیاه هم از بین رفته و ریشه ش له شد ساقه هاش چروک قارچ کش زدم تو پرلیت کاشتم الان چکار کنم چروکی ساقه از بین بره و گیاه ریزوم بزنه؟
کارشناس شماره ۲
تعداد سوال: ۰
سلام وقت بخیر لطفا عکس گیاهتون رو ارسال میفرمایید
کارشناس شماره ۲
قسمت انتهای ساقه رو چک کنید لهیدگی نرمی و قهوه ای مانند نیست؟
سیما طاهری پور
خودم که دست زدم نه طرز مشاوره دادن تون درست نیست وقتی آب بهش میدم چون پرلیت تمام آب در میاد
کارشناس شماره ۲
ببخشید از چه نر درست نیست؟ قبل از اینکه سم یا کود یا روش درمان ارایه بشه لازمه مواردی چک بشه با دیدن یک عکس که نمیشه سریع مشکل و گفت گیاه موجود زنده هست مواردی قبلش باید بررسی بشه که در سوال پرسیدن بهش میرسیم
کارشناس شماره ۲
وقتی گیاه ریزوم و ریشه نداره باید قسمت انتهای ساقه از نر سلامت چک بشه اگر نرم و پوسیده باشه یا داخل ساقه رگه های قهوه ای داشته باشه لازمه قارچکش استفاده بشه و اگر قسمت انتهایی سفت هست و رگه قهوه ای نداره گیاه رو از پرلیت خارج کنید و در یک شیشه آب جوشیده سرد شده قرار بدید تا ریشه دار بشه ساقه به شکلی در ظرف باشه که انتهای ساقه با انتهای رف در تماس نباشه
سیما طاهری پور
تا کی تو شیشه آب جوش باشه زمانی که ریشه زد بزارم تو پرلیت؟
کارشناس شماره ۲
زمانی که ریشه حدود ۴/۵ سانت رشد کرد به خاک منتقل کنید اول خاک سبکتر (ترکیب کوکوپیت، پرلیت و پیت ماس) بعد از ۶ ماه به گلدون بزرگتر با خاک مناسب که ورمی کمپوست هم داره انتقال بدید
سیما طاهری پور
با تشکر چه کودهایی تو این مدت یا زمانی که به خاک منتقل میکنم بهش بدم در چه بازده زمانی؟
کارشناس شماره ۲