پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
محسن صادقی
تعداد سوال: ۱
تعداد بازدید ۲۴۳
با سلام من نزدیک به دو هفته است نخل یوکا را خریداری کردم. خونمون خونهی سهبری هست که از هر سه سمت باز است و چون ما در طبقه آخر هستیم، خونمون بسیار پرنوره . سعی کردم گیاهم ۲،۳ روز یکبار آبیاری بشه ولی با این حال برگهای گیاه زرد شده و روی برخی از برگها جدیدا لکههایی پیدا شه و ۲،۳ روزی میشه که متوجه شدم خاک گیاه رو پشههای ریزی گذاشته که تو عکس مشخصه. امروز نگران گیاهم شدم و گفتم از شما کمک بگیرم. در ضمن چون بارها تو گلیار تأکید کرده بودین که بهتره یوکا در تراس و جاهای باز باشه، امروز گیاهم رو بردم به تراس که هم نور بیشتری بخوره و هم هوای آزاد بخوره بهش ( لازم به ذکره که تراس ما نورش مستقیم نیست و گیاه تو سایهاست)
کارشناس شماره ۱
تعداد سوال: ۰
سلام وقت بخیر علت مشاهده کردن پشه ها در خاک رطوبت زیاد و گرما است . آیا خاک گلدان ، خاکی سبک است و حاوی کوکوپیت و پرلیت است ؟
محسن صادقی
کارشناس شماره ۱
اگر خاک گلدان سبک باشد باید آنرا تعویض کنید . یوکا گیاهی بیرونی است و باید در هوای آزاد قرار داده شود و خاک گلدان هم باید خاک باغچه باشد . ترکیبی از خاکباغچه و خاکبرگ و کمی ماسه برایش مناسب است . طوری که بافت خاک نه سبک باشد و نه سنگین و رسی . برای آبیاری هم در این فصل اجازه بدید خاک نسبتا خشک شده و بعد آبیاری را انجام دهید و گیاه را سیراب کنید. تا زمانی که هوا سرد نشده گلدان را در همان تراس قرار بدید و برای آبیاری حتما خاک را تست کنید زمانی که دو سوم خاک خشک بود به گیاه آب بدید . برگهای زرد را هم جدا کنید . و از کود هم فعلا استفاده نکنید . آبیاری را غروب انجام بدید و هر چند وقت یکبار همزمان با آبیاری برگها را هم شست و شو دهید . اگر سوالی در این مورد دارید در خدمتتون هستم
محسن صادقی
ممنون از راهنمایی شما :)) لطف می فرمایید راهنمایی کنید که از کجا متوجه بشم که خاکم سبک هست یا سنگین ؟
کارشناس شماره ۱
یک مشت از خاک خیس شده را در دست گرفته و فشار دهید بعد از باز کردن دستتان اگر خاک از هم جدا شد و چسبندگی نداشت خاک سبک است . خاک سبک خاکی است که بافتی سبک دارد و اجزاء تشکیل دهنده ی آن ، زمانی که مرطوب است به هم نمیچسبند . اما خاک سنگین چیزی شبیه به خاک باغچه است که وقتی خیس و تحت فشار قرار بگیرد حالت چسبندگی پیدا میکند .