پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
amir hossein
تعداد سوال: ۲
تعداد بازدید ۳۶۳۸
سلام خسته نباشید ببخشید من ی کراسولا خرفه ای دارم نور نسبتا خوبی داره هفته دو بار ابیاری میشه خواستم ببینم چرا رشد نمیکنه؟ تقریبا دوماه است ک هیچ رشدی نداره😔 ممنون میشم راهنماییم کنید
کارشناس شماره ۱
تعداد سوال: ۰
سلام وقت بخیر .توقف رشد ممکنه به علل خاک نامناسب و سنگین ، آبیاری نامنظم و ناکافی ، نور کم و یا کوچکی یا بزرگی گلدان و یا کمبود مواد غذایی باشد . بهتره اول از خاک و سایز گلدان شرو ع کنیم . خاک گلدانتان چه بافتی داره سنگین ، نرم و با زهکشی خوب ؟ گلدان چه سایزی دارد ؟ بهتره عکسی از گیاه ارسال کنید تا دقیقتر راهنمایی شوید ممنونم
کارشناس شماره ۱
گلدونش هم ظاهرا خوبه . تو خونه است ؟ کدوم شهر تشریف دارید ؟
amir hossein
اره تو خونه هست یزد هم هستیم ولی دمای اتاق زیاد گرم نیست
کارشناس شماره ۱
روزانه پنجره ها رو باز میکنید که هوای داخل خونه عوض بشه ؟
amir hossein
اره همیشه پنجره بازه ک باد کولر در بره
کارشناس شماره ۱
ممکنه ایراد از خاکش باشه .ترکیب خاکش چیه ؟
amir hossein
خاکش اینه☝️☝️
کارشناس شماره ۱
کراسولا ها به هوای تازه نیاز دارند و بهتر است در هوای آزاد نگهداری شوند .هرس سرشاخه ها در فصل رشد میتواند هم به پرپشت تر شدن گیاه کمک کند و هم به رشد بهتر .اگر تا بحال گیاه را هرس نکرده اید میتوانید کمی از سرشاخه ها را هرس کنید تا گیاه وادار به جوانه زدن نمایید .
amir hossein
خوب الان جوانه هاش هستن ک رشد نمیکنند
کارشناس شماره ۱
از جوانه ها یه عکس واضح بفرستید لطفا .
کارشناس شماره ۱
ببینید کراسولا خرفه ای حتما باید تو هوای آزاد باشه طبیعتا وقتی تو خونه نگهداشته میشه نمیتونه رشدی خوب و معمولی داشته باشه .سرشاخه ها رو به مقدار کم هرس کنید اگر گیاه عکس العمل نشون نداد و رشد نکرد باید بزاریدش تو هوای آزاد و سایه .
کارشناس شماره ۱
بله فقط سرشاخه ی اصلی هرس بشه .اگه بخواد واکنش نشون بده باید با همین هرس کردن رشدش تحریک بشه
amir hossein
ممنون بابت اینکه به تمام سوال هام جواب دادید مووفق باشید.
کارشناس شماره ۱
خواهش میکنم موفق باشید .میتونید از طریق همین تاپیک در مورد گیاه کراسولا تون با ما در ارتباط باشید .