پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
میم.محمودی
تعداد سوال: ۱
تعداد بازدید ۲۲۱
من یه دراسانا پرچمی دارم که به توصیه دکترش قارچ داشت ، یک نوبت مانکوزب و ۳ نوبت ربدومیل گرفته ، خیلی بیحال بود بااین حال رشد میکرد و جوانه جدید میزد ، بعد یکماه مجدد دقیقا فردای ابیاری برگهاش شروع ب زرد شدن کرد و بیحال و افتاده شد حتی یکی از شاخه هاش نرم شد و جداش کردم، تو این مدت جوانه جدید هم نزده
کارشناس شماره ۲
تعداد سوال: ۰
سلام وقتتون بخیر ریشه چک نشده؟ زهکش گلدونتون بازه ؟
میم.محمودی
گلدونش سفالیه و زهکش دارد اما ریشه چک نشده میترسم از خاک بیاد بیرون بدتر بشه
کارشناس شماره ۲
ببینید اگر با روند سم پاشی موضعی کنترل نشده حتما لازمه ریشه چک بشه ۴۸ قبل از اینکه ریشه چک بشه ابیاری کنید و بعد از اون به ارامی به پشت گلدان ضربه بزنید گیاه قالبی خارج میشه و میتونید بدون تنش ریشه رو چک کنید اگر پوسیدگی داشت و نرنم و لزج شده بود لازمه قسمت پوسیده جدا بشه ودر محلول قارچکش ضدعفونی بشه و در خاک تمیز کاشته بشه
میم.محمودی
کاری که گفتید انجام دادم ، چه مراقبتهایی لازمه بعد کاشت مجدد انجام بدم؟
کارشناس شماره ۲
اولین ابیاری با قارچکش باشه تا دو هفته بعد از قارچکش کوددهی نکنید و بعد از اون سه ماه یکبار اسید هیومیک ماهی یکبار کود ریشه زا ماهی یکبار کود پتاسیم بالا و ابیاری با اب بدون کلر
میم.محمودی
ابیاری هر چند مدت باشه؟ مثلا هفته ایی یکبار کافیه?
کارشناس شماره ۲
برای ابیاری روز مشخص نکنید هر زمان یک سوم خاک خشک بود ابیاری کنید و هر بار گیاه و سیراب کنید برای سنجش خشکی خاک از سیخ چوبی میتونید استفاده کنید
میم.محمودی
اینم عکس شاخه های بالایی ک خشک شدن
کارشناس شماره ۲
از چه خاکی استفاده کردید از تمیز بودن خاک مطمئن هستید ؟ چون چیزی که در عکس مشخصه خاک کوکوپیت ،پرلیت و پیت ماس نیست و قارچکش زدید ؟؟؟ اگر دست میزنید شاخه کامل خشکه احتمال اسیب زمان تعویض خاک یا خاک الوده که باعث ازبین رفتن گیاه میشه بالا هست ریشه روچک کنید
میم.محمودی
به من گفتن خاک کوکوپیت اما شبیه خاکهای بیرونه الان یعنی دوباره خاکشو عوض کنم ؟
کارشناس شماره ۲
کوکوپیت تنها بستر ریشه زاییه نیاز،هست ترکیب کوکوپیت. پرلیت پیت ماس و ورمی کمپوست استفاده بشه
میم.محمودی
الان اگه بعد دو هفته خاکشو مجدد عوض کنم اسیب نمیبینه؟
کارشناس شماره ۲
الان وضعیت گیاه اورژانسیه پس حتما لازمه ریشه چک بشه احتمال پوسیدگی و خشک شدن ریشه در این خاک بالا هست