راز دکوراسیون ماندگار سیما تیرانداز: از مبلمان ۱۰ ساله تا اشیاء عتیقه برای حفظ ارزش مالی

سیما تیرانداز، هنرمند شناخته‌شده سینما و تلویزیون، در جریان حضورش در برنامه «شام ایرانی» و در مصاحبه‌ای اختصاصی، به تفصیل درباره فلسفه و سبک زندگی خود در زمینه دکوراسیون داخلی منزل صحبت کرد. او که خود دارای دیپلم معماری داخلی است، دیدگاهی عمیق و کارشناسانه نسبت به چیدمان و فضاسازی خانه‌اش دارد.

به گزارش رزبانو، تیرانداز معتقد است که دکوراسیون، فراتر از یک سلیقه شخصی، نیازمند دانش و برنامه‌ریزی است. او با بیان اینکه مادرش نیز فردی خوش‌سلیقه بوده و این ویژگی به او منتقل شده، تأکید می‌کند که همیشه به دنبال مطالعه و آگاهی از جدیدترین روندها در طراحی داخلی، از اکسسوار گرفته تا مبلمان، است.

رویکرد اقتصادی در دکوراسیون: از بازسازی تا اشیاء عتیقه

بازیگر «شام ایرانی» به جنبه اقتصادی دکوراسیون اشاره کرده و می‌گوید که به دلیل هزینه‌های بالا، به جای تغییرات کلی و مداوم، به سمت بازسازی و استفاده هوشمندانه از وسایل موجود روی آورده است. او توضیح می‌دهد که چگونه مبلمان ۱۰ ساله‌اش را با روکش و پارچه‌های جدید، جلوه‌ای تازه بخشیده است.

تیرانداز همچنین از خرید وسایل عتیقه به عنوان یک استراتژی مالی هوشمندانه یاد می‌کند. او می‌گوید: «می‌توانم یک تختخواب مدرن بخرم اما بعد از مدتی اگر بخواهم آن را با تخت جدیدی عوض کنم، نه‌تنها ارزشی ندارد، بلکه هزینه زیادی هم می‌خواهد و در نهایت به قیمت تیر و تخته می‌خرند! برای همین وسیله عتیقه‌ای می‌خرم که بعد از چند سال هنگام معاوضه یا جایگزینی، دچار ضرر مالی زیادی نشوم.»

سیما تیرانداز در منزلش

علاقه به چوب و رنگ‌های ایرانی

در فضای خانه سیما تیرانداز، چوب جایگاه ویژه‌ای دارد. او دلیل این انتخاب را علاقه شخصی به این متریال و همچنین تمایل به سبک‌هایی شبیه به ویلاهای اسپانیایی عنوان می‌کند. به عقیده او، حضور طولانی‌مدت در فضاهای کاملاً مدرن می‌تواند خسته‌کننده باشد و چوب، گرما و صمیمیت بیشتری به خانه می‌بخشد.

در مورد رنگ‌ها، تیرانداز به علاقه شدید خود به آبی و فیروزه‌ای، به عنوان رنگ‌هایی با حس ایرانی، اشاره می‌کند. او از این رنگ‌ها در بخش‌های مختلف خانه‌اش، از جمله کابینت‌های آشپزخانه و کاشی‌ها، استفاده کرده و معتقد است که این رنگ‌ها به او آرامش می‌دهند.

انرژی و آرامش در خانه

سیما تیرانداز تأکید می‌کند که خانه برای او مکانی برای کسب آرامش و انرژی است. او می‌گوید: «دلم می‌خواهد صبح که از خواب بیدار می‌شوم، در فضای ملایمی چشم‌هایم را باز کنم و چیزهایی ببینم که دوست‌شان دارم. به نظرم خانه هر آدمی باید جایی باشد که به لحاظ انرژی محیطی‌اش او را مشتاق کند که به سمت خانه برود.»

او همچنین به علاقه خود به گل و گیاه اشاره می‌کند، اما به دلیل نگهداری دشوار، بیشتر از گیاهان تزئینی استفاده می‌کند و هر سال به دنبال خرید گیاهان متنوع است.

دکوراسیون منزل سیما تیرانداز

مشاوره و سلیقه شخصی

با وجود داشتن دانش معماری داخلی و مطالعه مداوم، تیرانداز اهل مشورت با متخصصین و افراد خوش‌سلیقه است. او می‌گوید: «شاید یکی از ویژگی‌های خوب من این است که اهل مشورت هستم اما در نهایت به سلیقه شخصی‌ام توجه می‌کنم.» این رویکرد به او کمک کرده تا خانه‌ای با چیدمان منحصر به فرد و متناسب با شخصیت خود بسازد.

انتخاب متریال‌های خاص مانند چوب‌پنبه فشرده بلژیکی برای کف خانه، نشان‌دهنده همین رویکرد است. او با وجود هزینه‌های بالا، به دنبال خاص بودن و تمایز از دکوراسیون‌های مرسوم است تا فضایی دلنشین و شخصی‌سازی شده برای خود ایجاد کند.

نمایی از منزل سیما تیرانداز

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا